Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:41 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 4
Στην φάση του 0-1 βρίσκεται αρκετά πιο μπροστά από την σωστή θέση, ο Γεωργιάδης το αντιλήφθηκε και τον εξέθεσε. Στο δεύτερο γκολ δεν φέρει ευθύνη μια και εκτέθηκε από την άμυνα του, ενώ στο 80' απέκρουσε το σουτ του Γεωργιάδη στην αντεπίθεση και έτσι έσωσε ένα πιθανό 0-3. Ωστόσο, η γκέλα του στο 0-1... κρέμασε την ομάδα του που βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πρώτη φάση του ΠΑΟΚ.

Ανέστης Αργυρίου: 3
Αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν.

Και στα δύο γκολ βρίσκεται μέσα. Στο πρώτο δεν πέφτει πάνω στον Γεωργιάδη που έχει τον χρόνο να σουτάρει όπως θέλει και στο 0-2 δεν επιστρέφει έγκαιρα πάνω στον Αθανασιάδη. Εκτός αυτού έκανε πολλά λάθη και σε αμυντικές τοποθετήσεις και σε πάσες του στην επίθεση, ενώ ανέβαινε σπάνια την δεξιά πλευρά στο πρώτο ημίχρονο.

Παναγιώτης Λαγός: 5
Δεν ήταν τόσο κακός όσο στο Ηράκλειο, αλλά δεν έκανε και καμιά αξιοσημείωτη εμφάνιση. Είχε αντίπαλο τον Σαλπιγγίδη που δεν φάνηκε πολύ, αλλά ο Λαγός έκανε και... μόνος του λάθη. Είχε 2-3 θετικές ενέργειες και μια εξ' αυτών η κούρσα του στο 58' με το καλό γύρισμα στον Λυμπερόπουλο το οποίο πρόλαβε ο Γλύκος.

Κώστας Μανωλάς: 5
Είχε αντίπαλο του τον Αθανασιάδη στο μαν του μαν, ενώ βοηθούσε τον Λαγό και με τον Σαλπιγγίδη. Με την ταχύτητα του και το άλμα του πρόλαβε φάσεις, αλλά έκανε ξανά πολλές επιπολαιότητες. Και επηρέασαν και την υπόλοιπη άμυνα που δεν είχε «καθαρό» μυαλό.

Τραϊανός Δέλλας: 5
Σταθερός όποτε χρειάστηκε, έκοψε αρκετές φάσεις, αλλά στην φάση του 0-2 δεν διαβάζει την πάσα του Λαζάρ προς τον Αθανασιάδη με αποτέλεσμα να είναι μόνος του ο επιθετικός του ΠΑΟΚ. Ο Δέλλας προσπάθησε, αλλά δεν τον πήγε και το ματς. Στην επανάληψη ανέβηκε λίγο για να βοηθήσει στο κέντρο, αλλά χωρίς επιτυχία.

Νίκος Γεωργέας: 4
Από τις χειρότερες εμφανίσεις του Γεωργέα φέτος. Ο Μεσσήνιος έδειξε χωρίς φρεσκάδα και με αρκετά προβλήματα απέναντι σε Φωτάκη και Λαζάρ που πέρασαν πολλές μπάλες. Είχε λίγα κοψίματα, ενώ είχε περισσότερα λάθη από ποτέ σε εύκολες φάσεις για αυτόν. «Λαβώθηκε» από τα συνεχή ματς και υπέστη θλάση που θα τον αφήσει εκτός...

Παντελής Καφές: 5
Ο αρχηγός της ΑΕΚ στο 3' άγγιξε το γκολ με κεφαλιά που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, προσπάθησε αρκετά, είχε καλύτερη απόδοση από τον Γεωργέα, αλλά και πάλι το κέντρο της ΑΕΚ είχε μεγάλο πρόβλημα. Στο 53' κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ σε φάση μπροστά από τον Γλύκο... Στην επανάληψη, δεν φάνηκε καθόλου.

Χοσέ Κάρλος: 4
Για ακόμη μια φορά ο Ισπανός ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ο Κάρλος δεν πέρασε τις μπαλιές του προς την επίθεση, παρά ελαχίστω εξαιρέσεων (στο 3' εκτέλεσε το κόρνερ για τον Καφέ και στο 9' έδωσε γρήγορα στον Λεονάρντο). Οι κόφτες του ΠΑΟΚ του έκαναν ζημιά στην δημιουργία φάσεων, ο ίδιος δεν πήρε πρωτοβουλίες και στο 44' σε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για την ΑΕΚ την... σπατάλησε με κακή απόφαση να εκτελέσει.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: 4
Επαιξε στο πρώο ημίχρονο ο νεαρός επιθετικός της Α

Keywords
Τυχαία Θέματα