Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:15 15/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ηλίας Βούρας 7

Στη φάση του γκολ δε φέρει καμία ευθύνη. Γενικά ήταν σταθερός στο παιχνίδι του και είχε μια σπουδαία απόκρουση στο πολύ δύσκολο σουτ του Μουστόγιαννη.

Μιχάλης Μπακάκης 7

Ήταν πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι, ενώ βοήθησε πάρα πολύ και στο επιθετικό με τις επελάσεις του και τις σέντρες του που αυτή τη φορά του βγήκαν σχεδόν όλες.

Δημήτρης Κολοβέτσιος 7

Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ και έκανε μια θετική εμφάνιση,

με αρκετά κοψίματα και κλεψίματα, ενώ χρειάστηκε να κάνει και κάποιες κρίσιμες επεμβάσεις.

Άνταμ Τζανετόπουλος 7

Ακόμη ένα πολύ καλό ματς από τον νεαρό στόπερ της ΑΕΚ, με σωστές τοποθετήσεις και αρκετές κερδισμένες μονομαχίες, τόσο μέσα όσο και μακριά από την περιοχή.

Σταύρος Πεταυράκης 6

Στα ανασταλτικά του καθήκοντα δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Στο επιθετικό κομμάτι, αν και ανέβηκε σε αρκετές φάσεις, δεν πήρε πρωτοβουλίες και δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

Γιάκομπ Γιόχανσον 8

Σταθερά εξαιρετικός ο Σουηδός μέσος. Πέραν της καταπληκτικής δουλειάς που κάνει πάντα στη μεσαία γραμμή, σήμερα πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης που επέτρεψε στην ΑΕΚ να μην αγχωθεί.

Δημήτρης Ανάκογλου 6

Έκανε αρκετά διαδοχικά πολύ καλά ματς, όμως σήμερα δεν βρέθηκε σε ιδιαίτερα καλή μέρα. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, έκανε κάποια λάθη και σπατάλησε μια σπουδαία ευκαιρία.

Βαγγέλης Πλατέλλας 8

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Επιδίωξε να πάρει μπάλα στα πόδια του, πήρε πάνω του πολλές προσπάθειες, του βγήκαν οι ντρίπλες και πέτυχε και το γκολ με το οποίο έγινε η ανατροπή.

Ντάρκο Ζόριτς 8

Εξαιρετικό παιχνίδι στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα. Δημιούργησε το 2-1, πέτυχε ένα φανταστικό γκολ για το 3-1, ενώ ήταν πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια του.

Χρήστος Αραβίδης 7

Αγωνίστηκε στα άκρα και ήταν πολύ ενεργός στο επιθετικό παιχνίδι. Από δική του σέντρα ήρθε το 1-1, ενώ έβγαλε τρεις τέσσερις ακόμη καλές μπαλιές, με κορυφαία ένα... μισό γκολ στον Πλατέλλα, που χάθηκε.

Μακόλεϊ Κρισάντους 7

Οι κινήσεις του έχουν μπει στο... μικροσκόπιο από την πρώτη στιγμή. Στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα, πάντως, ήταν θετικός. Γκολ δεν έβαλε, αλλά είχε συνεχή (και σωστή κίνηση), ήταν μέσα στις φάσεις και είχε καλές συνεργασίες με τους ακραίους.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Βασίλης Ρόβας 6

Μπήκε στο παιχνίδι και αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ανασταλτικά δεν είχε προβλήματα, δημιουργικά δεν το... έψαξε ιδιαίτερα.

Άλεξ Ντακόλ -

Μπήκε στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά παίζοντας ως επιτελικός. Είχε καλά κρατήματα μπάλας και έψαξε τις συνεργασίες με τους ακραίους.

Αμπλαγέ Φαγέ -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί. Πρόλαβε πάντως να κάνει μια δυο θετικές ενέργειες

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Η ομάδα του κατάφερε να ξεπεράσει την πίκρα του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό, αλλά και το σοκ του γκολ που δέχθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Έδειξε ψυχραιμία και χαρακτήρα, κάτι που πιστώνεται φυσικά και ο προπονητής της. Παρά τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, όλες σχεδόν οι επιλογές του τον δικαίωσαν εκ του αποτελέσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα