Άντεξε για ένα ημίχρονο η Ξάνθη

21:33 15/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος

Δύο... πρόσωπα εμφάνισε στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό η Ξάνθη. Οι Ακρίτες

στο πρώτο μέρος απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν σοβαροί πειθαρχημένοι ήταν σχεδόν αλάνθαστοι ενώ είδαν τον διαιτητή Δημητρόπουλο να βγάζει κίτρινες για αστεία πράγματα. Ακόμα και σε φάουλ των «ερυθρολεύκων» τιμωρούνταν παίκτες της Ξάνθης για διαμαρτυρία(!).

Αντιστρόφως αντίθετη η εμφάνιση του β' μέρους και ήττα με 2-0 στο «Καραϊσκάκης» με το δεύτερο γκολ να είναι πραγματικό... δώρο από τον Καρυπίδη που ακόμα ψάχνει την μπάλα ανάμεσα στα πόδια του.

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο με την Ξάνθη να περιμένει τον Ολυμπιακό αλλά τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ακόμα ένα κακό ματς και να μην σημειώνουν τελική στην εστία του Κυριακίδη στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη μπήκε μία άλλη Ξάνθη στο ματς με πολλά λάθη κακές μεταβιβάσεις και λάθη στα μαρκαρίσματα. Έτσι ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Κασάμι στο 48' και έφτασε στο γκολ στο 57' με τον Τσόρι Ντομίνγκες μετά από γύρισμα του Ντοσεβί. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει και ήταν δώρο...της άμυνας της Ξάνθης. Ο Καρυπίδης στο 69' έχασε την μπάλα ανάμεσα στα πόδια του και ο Αφελάι αφού την τσίμπησε πλάσαρε τον Κυριακίδη κάνοντας το τελικό 2-0.

Ολυμπιακός(Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς(82' Ντινγκά), Κασάμι, Ντοσεβί(75' Φορτούνης), Αφελάι, Τσόρι, Χάρα(75' Μπενίτες)

Ξάνθη(Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος(53' Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός(60' Βασιλακάκης), Κλέιτον, Καπετάνος(73' Ράνος), Καρυπίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα