Το...πάλεψαν τα κορίτσια

21:51 15/3/2015 - Πηγή: AEK365

Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1. Παρά την ήττα με 3-0 σετ στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα κορίτσια έδειξαν να παλεύουν αρκετά και δεν παράτησαν στιγμή το παιχνίδι.

Πλέον, η

ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη θα παλέψει να διατηρηθεί στην 4άδα μέχρι τέλους στο ματς με τον Πανναξιακό.

Το ματς

Η ΑΕΚ από το ξεκίνημα του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν έδειξε να τα παρατάει και πάλεψε αρκετά για να κάνει το καλύτερο δυνατό. Τα πολλά λάθη που έκανε όμως και η κακή εικόνα σε υποδοχή και μπλοκ έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να χτυπήσει εκεί και να φτάσει να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας (16-21), φτάνοντας στο 1-0 στα σετ.
Στη συνέχεια το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε. Η Ένωση, όμως παρουσίασε ακόμα καλύτερη εικόνα, με τις νεαρές αθλήτριες που πήραν μέρος να δείχνουν πως μπορούν να το παλέψουν. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο οι «κιτρινόμαυρες» μείωσαν ακόμα και στους 2 πόντους(17-19). Κάποια κενά και πάλι όμως δεν την άφησαν να πλησιάσει περισσότερο τον Ολυμπιακό κι έτσι μοιραία έγινε το 2-0 στα σετ.
Πολύ άσχημο ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο τρίτο σετ. Εκεί, τα κορίτσια φάνηκαν να έχουν άσχημη ψυχολογία με δεδομένο το 2-0 στα σετ και έκαναν κάποια λάθη που τους στοίχησαν, αφού οι φιλοξενούμενες ξέφυγαν αρκετά (5-13). Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια κι έτσι η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ.

Τα σετ: 19-25,19-25, 14-25.

Keywords
Τυχαία Θέματα