Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

20:31 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ηλίας Βούρας 5

Στο σημερινό παιχνίδι είχε κυρίως τον ρόλο του θεατή. Δεν απειλήθηκε και όποτε χρειάστηκε, έκανε τα... προβλεπόμενα. Εκτός από ένα λάθος που έκανε σε ένα βολέ.

Νίκος Γεωργέας 6

Ήταν ο καλύτερος μιας πολύ κακής ΑΕΚ. Είχε πάθος και αποφασιστικότητα, ανέβαινε συνεχώς από την πλευρά του, πέρασε αρκετές φορές την μπάλα στην περιοχή.

Σταύρος Πεταυράκης 4

Πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του, αρκετές προσπάθησε να πάρει «πάνω» του τις φάσεις, όμως εξακολουθεί να έχει

αδυναμία στο να γεμίσει σωστά στην περιοχή.

Βασίλης Ρόβας 3

Έχει το ελαφρυντικό ότι φαινόταν να νιώθει ενοχλήσεις από την αρχή, όμως στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, «πρόλαβε» να κάνει τα γνωστά λάθη.

Σταύρος Σταθάκης 4

Στην άμυνα δεν πιέστηκε καθόλου, στις προωθήσεις του δεν κατάφερε να δώσει κάτι πλην μιας κεφαλιάς-πάσας στο 18'. Τραγική η αντίδρασή του στο 53', όταν φάτσα με το τέρμα πήγε να κάνει... κοντρόλ!

Μιγκέλ Κορδέρο 5

Δεν ήταν ο γνωστός Κορδέρο, αλλά ήταν... αξιοπρεπής. Και κυρίως είχε το καθαρό μυαλό να τελειώσει αρκετές φάσεις (με κόψιμο ή φάουλ) πριν γίνουν αντεπιθέσεις.

Άνταμ Τζανετόπουλος 5

Δεν δέχθηκε καμία απολύτως πίεση. Έτσι ο ρόλος του ήταν ουσιαστικά... διαδικαστικός. Το παιχνίδι δεν επέτρεψε να... κριθεί περισσότερο ως στόπερ.

Αλεξάντερ Ντακόλ 4

Ο τραυματισμός του Μπρέσεβιτς του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στη φυσική του θέση, όμως... Πέραν δύο καλών φάουλ (3', 45') και της κεφαλιάς στο 18', δεν ανταποκρίθηκε.

Ζντράβκο Πόποβιτς 2

Για ακόμη ένα παιχνίδι απογοήτευσε. Σε μεγάλα διαστήματα δεν ήταν καν μέσα στο ματς και σε αυτά που... συμμετείχε ήταν αρνητικός, χωρίς καθαρό μυαλό και ουσία.

Δημήτρης Ανάκογλου 4

Το μόνο που προσέφερε σε όλο το ματς ήταν ένα σουτ στο 39'. Είχε διάθεση να μπει στο παιχνίδι, πήρε πολλές φορές τη μπάλα για να την κουβαλήσει, αλλά οι προσπάθειες του ολοκληρώνονταν με λάθη.

Δημήτρης Γροντής 2

Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως όσο περνά ο καιρός η εικόνα του γίνεται χειρότερη, αντί να βελτιώνεται. Σήμερα πέρασε απαρατήρητος.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ρενάλντο Ράμα 3

Τρεις φορές ήταν σε θέση που θα έπρεπε να σκοράρει, σε όλες αρκούσε ένα πλασέ, όμως επέλεξε να προσπαθήσει να... σκοτώσει τον τερματοφύλακα. Ακόμη και στη φάση που είχε δοκάρι, με τον τερματοφύλακα να του έχει δώσει όλη την πλευρά, προσπάθησε να σουτάρει με (ανάποδο) εξωτερικό φάλτσο!

Βαγγέλης Πλατέλλας 5

Ψηνόταν στον πυρετό από χθες το βράδυ και το γεγονός ότι... επιστρατεύτηκε θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους υπόλοιπους. Ακόμη και με αυτή την ταλαιπωρία, έβγαλε μεγαλύτερη ζωντάνια από αρκετούς συμπαίκτες του.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 3

Είχε... δεκαπέντε μέρες για να προετοιμάσει (αγωνιστικά και ψυχολογικά) ένα εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό και ως εκ τούτου η εικόνα της ομάδας του ήταν... δύο φορές απαράδεκτη. Η νοοτροπία που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του εκθέτει -εκτός από αυτούς- κι εκείνον, όπως και το γεγονός ότι μπαίνουμε πλέον στον Απρίλιο και η ΑΕΚ κάνει τέτοιες απογοητευτικές εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα