«Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι δικό της δημιούργημα»

12:40 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, οι ομάδες της Super League ανάλογα με την εικόνα τους στο γήπεδο παίρνουν και ό,τι τους αναλογεί υποστήριξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ο οποίος έκανε ξεχωριστή αναφορά σε ΑΕΚ και Άρη λέγοντας πως η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο σύλλογοι είναι δικό τους δημιούργημα.
Ο προπονητής της Βέροιας μίλησε και για την μάχη της παραμονής και σημείωσε πως η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει τους 33 βαθμούς θα μείνει στην

κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Οι υπολογισμοί γίνονται με βάση τα σημερινά δεδομένα. Έτσι αν καμία ομάδα δε αλλάξει τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες τότε η λογική λέει ότι με τρεις βαθμούς στους τρεις αγώνες θα μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα πιστεύω ότι με 33 βαθμούς και με τις ισοβαθμίες σωνόμαστε".
- Για επόμενη σεζόν και παραμονή: "Ειλικρινά δεν έχω άλλη προτεραιότητα από το να σωθεί η ομάδα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, για την επόμενη μέρα έχει για όλους ο Θεός. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για ανανέωση του συμβολαίου μου".
- Για την κατάσταση του πρωταθλήματος: "Η αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ και του Άρη είναι δικό τους δημιούργημα. Πλέον στο ποδόσφαιρο εισπράττεις ότι σου αναλογεί. Η τύχη είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι ο κυριότερος".
- Για τις τακτικές των προπονητών: "Παλαιότερα η πειθαρχία ήταν επιβαλλόμενη, τώρα έχει αλλάξει αυτό. Τώρα η διαδρομή είναι να πληροφορείς τους παίκτες, από την πληροφόρηση έρχεται η γνώση και μετά η ωριμότητα. Το ζητούμενο δεν είναι αν είναι σήμερα καλός ένας παίκτης, αλλά διαχρονικά καλός και πειθαρχημένος. Όταν καταλάβεις γιατί πρέπει να κάνεις κάτι δεν χρειάζεται να επιβάλλεσαι. Η επικοινωνία στα αποδυτήρια καθορίζει την πρόοδο στη ομάδα. Πρέπει να πούμε τι θέλουμε και γιατί το θέλουμε με επιχειρήματα, έτσι γινόμαστε καλύτεροι και περισσότερο παραγωγικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα