Μπενίτεθ: Ήμασταν οι καλύτεροι, γίναμε οι χειρότεροι

11:52 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η πρόκριση της Τσέλσι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, μετά το 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνοδεύτηκε με εγκωμιαστικά σχόλια από τον βρετανικό Τύπο τον οποίο καυτηρίασε ο Ράφα Μπενίτεθ σημειώνοντας πως η ομάδα του την μια στιγμή είναι η καλύτερη στον κόσμο και την άλλη είναι η χειρότερη.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ, τόνισε: "Πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, είχαμε πάιξει κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στεάουα Βουκουρεστίου και Γουέστ Χαμ. Είμαστε οι καλύτεροι στον

κόσμο μετά από αυτά τα παιχνίδια. Μετά ήρθε η ήττα από την Σαουθάμπτον το Σάββατο και γίναμε η χειρότερη ομάδα στον κόσμο. Χρειάζεται να υπάρχει μια ισορροπία".
Για την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπενίτεθ δήλωσε: "Είναι μια εξαιρετική σεζόν. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Είναι σημαντικό για όλους εδώ. Δουλέψαμε σκληρά στο Ολντ Τράφορντ στο πρώτο παιχνίδι και αξίζαμε να κερδίσουμε στο τέλος. Απέναντι σε μια πολύ καλή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαμε μια ή δυο ευκαιρίες να σκοράρουμε και το αξίζαμε".
Όσο για τους στόχους στην εφετινή σεζόν, ο Μπενίτεθ τόνισε: "Προτεραιότητα για εμάς αποτελεί να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, το ξέρουμε αυτό, αλλά σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου πρέπει να κερδίζεις κάθε διοργάνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα