Μπουφόν: Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ

11:28 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο Μόναχο, η Γιουβέντους θα δώσει την πρώτη μάχη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να υποστηρίζει πως πιθανότατα η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση αλλά, όπως πρόσθεσε, θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στα ημιτελικά.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δήλωσε: "Πιθανότατα δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα που υπάρχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, είναι

πάντα ωραίο να παίζεις τις πιθανότητες σου για κάτι καλό και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Το σημαντικότερο είναι να μην μετανιώσουμε για τίποτα που δεν κάναμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια των προημιτελικών".
Στην συνέχεια, ο Μπουφόν αναφέρθηκε στους αμυντικούς της Γιουβέντους λέγοντας το εξής: "Έχω την τύχη να αγωνίζομαι μαζί με εξαιρετικούς αμυντικούς και είναι τιμή μου να παίζω πλάι τους. Είναι οι καλύτεροι πραγματικά και σε κάθε αγώνα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν θέλω να τους συγκρίνω με τον Τουράμ και τον Καναβάρο, αλλά είναι εξαιρετικοί πραγματικά. Άλλωστε, στην Γιουβέντους ανέκαθεν αγωνίζονται κορυφαίοι αμυντικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα