Με το δεξί ο Μόγες (VIDEO)

19:00 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 1-4
Γήπεδο: Λίμπερτι Στάντιουμ

Ένα ξέσπασμα τριών λεπτών ήταν αρκετό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει τη νίκη με 4-1 κόντρα στη Σουόνσι κι έτσι να ξεκινήσει με θετικό τρόπο η πρώτη σεζόν του Μόγες στον πάγκο της ομάδας.

Στο 8ο λεπτό ο Γκιγκς εκτέλεσε το φάουλ για τον Τζόουνς που έπιασε το βολέ, αλλά ο Βορμ απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 15' μετά από σέντρα του Εβρά, ο Φαν Πέρσι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βορμ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκιγκς βρέθηκε φάτσα με το γκολ,

όμως είχε μεγάλη απόσταση να διανύσει, προσπάθησε να περάσει τη μπάλα στον Γουέλμπεκ, όμως κόπηκε και χάθηκε η φάση, ενώ στο 18' ο Γουέλμπεκ έκανε το σουτ υπό πολύ καλές προϋποθέσεις, ο Βορμ απέκρουσε και στη συνέχεια το σουτ του Γκιγκς από κοντά και πλάγια πέρασε άουτ. Στο 19ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μίτσου, ο οποίος στο 23' έκανε τρομερή ενέργεια και σουτ, με τον Ντε Χέα να διώχνει σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Ισπανός έπιασε την κεφαλιά, χωρίς να βρει στόχο, ενώ μετά το πέρας του ημιώρου, η Γιουνάιτεντ ανέβασε στροφές κι έφτασε στο γκολ στο 34'. Μετά από λάθος της Σουόνσι, ο Γκιγκς έκανε τρομερή ψηλοκρεμαστή πάσα στον Φαν Πέρσι, ο οποίος έκανε το κοντρόλ με το στήθος με σούπερ γυριστό έκανε το 1-0. και πριν προλάβει να συνέλθει η Σουόνσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν και 2ο γκολ στο 37'. Ο Εβρά έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Φαν Πέρσι πάλεψε για την κεφαλιά, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Βαλένσια, ο οποίος έστρωσε στον Γουέλμπεκ που σκόραρε στην κενή εστία.

Στο 54ο λεπτό ο Ντε Χέα βγήκε και πρόλαβε την προβολή του Μίτσου, ενώ στο 60' το σουτ του Φαν Πέρσι πέρασε λίγο άουτ. στο 69ο λεπτό ο Φαν Πέρσι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Εβρά έπιασε σκαστή κεφαλιά και ο Κάνιας έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι, ενώ στο 72' ο Φαν Πέρσι με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 81' η κεφαλιά του Μπόνι πέρασε λίγο άουτ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ιβοριανός μείωσε σε 3-1 μετά από ασίστ του Ερνάντες. To τελικό 4-1 έκανε ο Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις με τρομερή λόμπα.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ρανχέλ, Ντέιβις, Μπρίτον (46' Ερνάντες), Σέλβεϊ, Ντάιερ, Ράουτλετζ (46' Μπόνι), Κάνιας (77' Κι), Μίτσου

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Γκιγκς (62' Ρούνεϊ), Κάρικ, Κλέβερλι, Βαλένσια, Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι (86' Άντερσον)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΚΑΡΝΤΙΦ: 2-0
Γήπεδο: Άπτον Παρκ

Με ήττα συνδυάστηκε το παρθενικό ματς στην ιστορία της Κάρντιφ στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς έχασε με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ.

Στο 10ο λεπτό ο Τζάρβις καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Κιμ πέρασε μόλις άουτ. Τελικά στο 13' τα «σφυριά» έφτασαν στο γκολ. Ο Τζάρβις έκανε τρομερή κούρσα και γύρισε την μπάλα στον Κόουλ που με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Μάρσαλ. Στο 21' ο Κόουλ έφυγε οριακά στην πλάτη της άμυνας της Κάρντιφ αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Μάρσαλ, ενώ στο 38' τα σουτ του Ντιαμέ έξυσε τα δοκάρι ης Κάρντιφ. Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κόλινς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στ 50' οι Μπέλαμι και Τζάρβις έχασαν από μια καλή ευκαιρία για την κάθε ομάδα, ενώ στο 61' ο Μάρσαλ είπε όχι στην προβολή του Νόλαν. Τελικά στο 76ο λεπτό ο Νόλαν βρήκε δίχτυα και κλείδωσε τη νίκη για τα «σφυριά». Στο 86ο λεπτό το σουτ του Μέιναρντ πέρασε μόλις άουτ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιασκελάινεν, Ντεμέλ, Κόλινς, Ριντ, Ο'Μπράιεν, Νομπλ, Νόλαν, Ντιαμέ (82' Ντιαρά), Κόουλ (90' Βαζ Τε_, Μαϊγκά, Τζάρβις (70' Ντάουνινγκ)

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Κόνολι, Κόκερ, Τέρνερ, Τζον, Μεδέλ, Γκούναρσον, Μπέλαμι (75' Γκεστέντ), Γουίτινγχαμ, Κιμ (75' Μέιναρντ), Κάμπελ (90+5 Μουτς)

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 1-3
Γήπεδο: Emirates

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την Άρσεναλ που φωνάζει πως χρειάζεται ενίσχυση. Οι «κανονιέρηδες» γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Άστον Βίλα και προβλέπεται δύσκολη σεζόν αν συνεχίσουν έτσι.

Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το ματς η Άρσεναλ καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. μετά από σέντρα, ο Ζιρού πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και νίκησε τον Γκουζάν. Η Άστον Βίλα ανέβασε στροφές και στο 18ο λεπτό ο Σέζνι έκανε πέναλτι στον Αγκμπονλαχόρ. Ο Πολωνός κίπερ επέκρουσε την εκτέλεση του Μπεντεκέ, ο οποίος όμως πήρε το ριμπάουντ κι έφερε στα ίσα το ματς. Στο 33ο λεπτό ο Σέζνι βγήκε πολύ μακριά απ' την εστία του και παραλίγο ο Γουέστγουντ να τον νικήσει από πολύ μακριά.

Στο 51ο λεπτό ο Ζιρού έδωσε για τον Ροσίτσκι, ο οποίος σούταρε άστοχα και στο 61' η Βίλα κέρδισε κι άλλο πέναλτι και αυτή τη φορά ο Μπεντεκέ σκόραρε με τη μία και έβαλε μπροστά στο σκορ τους «χωριάτες». Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αρσέν Βενγκέρ, στο 63ο λεπτό ο Κονσιελνί είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε την Άρσεναλ με παίκτη λιγότερο. Στο 75ο λεπτό ο Γκουζάν είπε όχι σε σουτ του Καθόλρα και στο 78' ο Σέζνι απέκρουσε πλασέ του Μπεντεκέ, αλλά στο 85' ο Λούνα έκανε το τελικό 3-1 για τη Βίλα.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Σανιά (90+4' Ποντόλσκι), Γκιμπς (26' Τζέκινσον), Κοσιελνί, Ροσίτσκι, Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Τσάμπερλεϊν (46' Καθόρλα), Ζιρού

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Φλάαρ, Λόουτον, Μπέικερ (18' Κλαρκ), Λούνα, Ελ Αχμάντι, Ντελφ, Γουέστγουντ, Βέιμαν (87' Μπακουνά), Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ

ΝΟΡΙΤΣ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 2-2
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Μοιρασιά στο «Κάροου Ρόουντ» με τη Νόριτς να μένει στο 2-2 κόντρα στην Έβερτον.

Στο 12ο λεπτό το σουτ του Πίενααρ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 17' ο Γιαγκέλκα έκοψε σωτήρια προ του Χουλαχάν. Στο 29ο λεπτό το σουτ του Μιραλάς κόντραρε στον Μάρτιν, ενώ στο 44' ο Φελαϊνί έστρωσε για τον Μπάρκλεϊ, που έκανε το σουτ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι.

Tα «καναρίνια» μπήκαν καλά στην επανάληψη και στο 51' ο Γουιτέικερ βρέθηκε σε καλή θέση και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο η Έβερτον αντέδρασε γρήγορα και έφερε στα ίσα το ματς στο 61'. Ο Κόλμαν έδωσε για τον Μπάρκλεϊ, που με τρομερό σουτ νίκησε τον Ράντι. Και πριν προλάβει να καταλάβει τι την χτύπησε, η Νόριτς δέχτηκε και 2ο γκολ στο 65'. Ο Πίενααρ έδωσε για τον Γέλαβιτς, εκείνος έκανε το πλασέ και ο Ράντι απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Κόλμαν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρά το σοκ η Νόριτς είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και ισοφάρισε στο 71ο λεπτό με την κεφαλιά του Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ. Στο 79ο λεπτό ο Ράντι είπε όχι σε σουτ του Νέισμιθ και κράτησε την ισοπαλία για τη Νόριτς.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Γουίτεϊκερ, Τέρνερ, Μάρτιν, Γκαρίδο, Ε. Μπένετ, Χόουσον, Τζόνσον, Ρέντμοντ (84' Όλσον), Χούλαχαν (73' Τετέι), Φαν Βολσφβίνκελ

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντεστάν, Κόλμαν, Μπάρκλεϊ (90+3' Ανιτσέμπε), Όσμαν, Φελαϊνί, Μιραλάς (69' Νέισμιθ), Γέλαβιτς (80' Κονέ), Πίενααρ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΦΟΥΛΑΜ: 0-1
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Με το δεξί ξεκίνησε ο Καραγκούνης και η παρέα του που νίκησαν με 1-0 τη Σάντερλαντ μέσα στην έδρα της.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Καμπράλ πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το νέο σουτ του ίδιου παίκτη στο 25ο λεπτό. Στο 33' ο Τζιακερίνι έπιασε όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Στεκέλενμπουργκ να πέφτει και να διώχνει, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ολλανδός κίπερ είπε όχι και σε σουτ του Σελούτσκα.

Τελικά στο 52ο λεπτό η Φούλαμ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Κασάμι μετά από κόρνερ του Νταφ, ενώ στο 64' το σουτ του Άλτιντορ πέρασε μόλις άουτ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ, Σελούτσκα (86' Γουικαμ), Κόλμπακ, Ρομπέρζ, Ο'Σέι, Λάρσον, Καμπράλ, Τζόνσον, Τζιακερίνι, Σεσενιό (71' Γι Ντονγκ Γουόν), Άλτιντορ

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ (74' Στοκντέιλ), Ρίτερ, Ρίτσαρντσον (20' Μπριγκς), Χάνγκελαντ, Χιούζ, Σίντγουελ, Μπόατενγκ (65' Καραγκούνης), Τααράμπ, Νταφ, Κασάμι, Μπερμπάτοφ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 0-1
Γήπεδο: Χόθορνς

Έκλεψε το διπλό στο 90' η Σαουθάμπτον καθώς επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Μπρομ.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπόρουτς είπε όχι σε σουτ του Λονγκ ενώ στο 4' ο Όλσον παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ μετά από σέντρα του Λαλάνα. Τρία λεπά μετά ο Φόστερ είπε όχι σε μακρινό σουτ του Λαλάνα και στο 13' απέκρουσε τη νέα προσπάθεια του Γουόρντ Πρόουζ. Στο 16ο λεπτό η κεφαλιά του ΜακΌλεϊ έφυγε πάνω από τα δοκάρια Μπόρουτς, ενώ στο 19' τα σουτ του Λάμπερτ κόντραρε σε σώματα. Στο 32' το γκολ του Λαλάνα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 35' το φάουλ του Ντόρανς πέρασε ψηλά άουτ. τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν ένα σου του Σο στο 44', το οποίος έδιωξε εντυπωσιακά ο Φόστερ.

Στο 51' ο γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ δεν δυσκολεύτηκε από την κεφαλιά του Λάμπερτ και στο ίδιο λεπτό το σουτ του Ροντρίγκες τράνταξε τα δοκάρι του. τελικά στο 89' οι «άγιοι» κέρδισαν πέναλτι και ο Λάμπερτ έκανες το 1-0 από τα 11 μέτρα. Ένα λεπτό μετά ο Μπόρουτς είπε όχ ισε σε κεφαλιά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερμ Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίντζγουελ, Μόρισον, Μουλούμπου, Γιάκομπ, Ντόρανς, Ανελκά (83' Ρόζενμπεργκ), Λονγκ (83' Βίντρα)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Τσάμπερς, Φοντ, Λόβρεν, Σο, Γουανιάμα, Σνέντερλιν, Γιαρντ - Πρόουζ (90+3' Κορκ), Λαλάνα (68' Ραμίρες), Ροντρίγκες, Λάμπερτ

Keywords
Τυχαία Θέματα