Την έσωσε η γκολάρα του Μάντζουκιτς

18:47 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 2η αγωνιστική


Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου 0-1
Γήπεδο: Commerzbank Arena

Την 17η νίκη της στα τελευταία 18 παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε η Μπάγερν Μονάχου η οποία επικράτησε πολύ δύσκολα με 1-0 εκτός έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 13ο λεπτό όταν Μίλερ και Λαμ αναπτύχθηκαν πολύ ωραία με τον Μίλερ να βγάζει την σέντρα στην καρδιά της περιοχής και ο Μάριο Μάντζουκιτς

πέτυχε ένα φανταστικό γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Η Άιντραχτ πίεσε για την ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες και μάλιστα στις καθυστερήσεις ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Μέιερ. Έτσι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης έφτασε αισίως τα 27 συνεχόμενα παιχνιδια στα οποία αγνοεί την ήττα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Σροκ, Ζαμπράνο, Άντερσον, Οσίπκα, Ρόντε (71' Ρόσενταλ) Σβέγκλερ (78' Σελόζι), Άιγκνερ, Ινούι (79' Λάκιτς), Μέιερ, Φλουμ
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Σακίρι (65' Αλκάνταρα), Μίλερ (74' Ρόμπεν), Κρόος (86' Ραφίνια), Ριμπερί, Μάντζουκιτς


Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 4-0
Γήπεδο: Volkswagen Arena

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδειξε σήμερα στους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ με ποιο τρόπο πρέπει να παίξουν για να έχουν ελπίδες κόντρα στην Σάλκε στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ με την Βόλφσμπουργκ να επικρατεί κατά κράτος της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ με 4-0.
Η Βόλφσμπουργκ ήταν καλύτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά όλα τα γκολ τα έβαλε στην επανάληψη με τον Ρόμπερτ Κνόχε στο 55' να κάνει το 1-0. στο 61ο λεπτό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με αριστερό σουτ ενώ στο 67ο λεπτό ο Νάλντο έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Στέφαν Κούτσκε, που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Τρας, Νάλντο, Κνόχε, Ροντρίγκεζ, Για Κο, Λουίζ Γκουστάβο (76' Πόλακ), Βιεϊρίνια, Ντιέγκο, Πέρισιτς (86' Κούτσκε), Όλιτς (81' Σάφερ)

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουσίντα, Σαντάνα, Χέβεντες, Φουχς, Χόγκερ, Τζόουνς, Φαρφάν (73' Μέγιερ), Ντράξλερ, Κλέμενς (63' Πούκι), Χούντελααρ (45' Σαλάι)


Αμβούργο-Χόφενχαϊμ 1-5
Γήπεδο: Imtech Arena

Με πρωταγωνιστές τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και τον Άντονι Μοντέστε, η Χόφενχαϊμ πέρασε διά περιπάτου από το Αμβούργο επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 5-1. Ο Φιρμίνο πέτυχε δυο γκολ (5', 77') έχοντας και τρεις ασίστ, ο Μοντέστε άλλα δυο (67', 74') ενώ ο Κέβιν Φόλαντ σημείωσε και αυτός ένα τέρμα για λογαριασμό της Χόφενχαϊμ. Το Αμβούργο το μόνο που είχε καταφέρει ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν ντερ Φάαρτ και πλέον σε δυο παιχνίδια έχει δεχτεί οκτώ γκολ μετά το 3-3 με την Σάλκε στην πρεμιέρα.

Αμβούργο: Άντλερ, Ντικμέιερ, Σόμπιχ, Βέστερμαν, Γιάνσεν (76' Αόγκο), Αρσλάν, Μπαντέλ (63' Ρούντνεβς), Μπέιστερ, Ζούα, Φαν Ντερ Φάαρτ (84' Γίρασεκ), Καλχάνογλου

Χόφενχαϊμ: Κάστελς, Μπεκ, Άμπραχαμ, Βέστεργκαρτ, Τζόνσον, Πολάνσκι, Σαλίχοβιτς (62' Στρομπλ), Φόλαντ (83' Χέρντλιγκ), Ελιουνούσι, Φιρμίνο, Μοντέστε (80' Σίπλοκ)

Στουτγάρδη-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
Γήπεδο: Mercedes Benz Arena

Το αυτογκόλ του Ντάνι Σβάαμπ στο 42ο λεπτό ήταν αρκετό για την Μπάγερ Λεβερκούζεν προκειμένου να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Στουτγάρδης και να κάνει το "δυο στα δυο". Σημειώνεται πως μέχρι την περσινή σεζόν ο Σβάαμπ ήταν παίκτης της Λεβερκούζεν.

Στουτγάρδη: Ούλριχ, Ρούντιγκερ, Σβάαμπ, Μολινάρο, Γκέντνερ, Μπόκα (45' Λέιτνερ), Σακάι (77' Βέρνερ), Ράους (45' Κακάου), Τραορέ, Χάρνικ, Ιμπίσεβιτς.

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Λένο, Ντονάτι., Τόπρακ, Σπάχιτς, Μπένιτς, Μπέντερ (45' Ρόλφες), Ρέιναρτζ, Κάστρο, Σαμ, Μιν Σον (71' Χέγκελερ), Κίσλινγκ (82' Φολσέιντ)

Φράιμπουργκ-Μάιντς 1-2
Γήπεδο: MAGE SOLAR STADION

Πολύ καλά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Μάιντς καθώς πέτυχε δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια αυτή την φορά στην έδρα της Φράιμπουργκ επικρατώντας με 2-1. Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος σε διάστημα τεσσάρων λεπτών όταν αρχικά στο 64' ο Νίκι Ζίμλινγκ αξιοποίησε μπαλιά του Γκέις για το 0-1 και στο 68ο λεπτό ο σκόρερ έγινε δημιουργός για να έρθει ο Νικολάι Μίλερ να κάνει το 0-2 για την Μάιντς. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Φράιμπουργκ είναι να μειώσει στο 71ο λεπτό με τον Σεμπάστιαν Φρέις και έτσι παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από δυο αγωνιστικές.

Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Μούντζα (72' Γκούντερ), Ντιανέ, Κίντερ, Σοργκ, Φερνάντες, Σούστερ, Σμιντ, Φρέις, Γκέντε (72' Μεχμέντι), Χάνκε (86' Κερκ)

Μάιντς: Μίλερ, Πόσπεχ, Νοβέσκι, Σβένσον (50' Μπούνκερτ), Παρκ, Μόριτς (60' Τσούπο Μότινγκ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Ζίμλινγκ (69' Μάλι), Γκέις, Οκαζάκι, Μίλερ


Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 1-0
Γήπεδο: Weserstadion

Με "δυο στα δυο" ξεκινά η Βέρντερ Βρέμης την εφετινή Bundesliga καθώς κέρδισε και την Άουγκσμπουργκ με τον Μεχμέντ Εκίσι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 22ο λεπτό.

Βέρντερ Βρέμης: Μίλιτς, Πρεντλ, Λουκιμίγια, Καλντιρόλα (84' Ιγκνόφσκι), Εκίσι (67' Κρος), Μακιάντι, Γουνούζοβιτς, Γκεμπρέ Σελασιέ, Ελία (72' Γιλντιρίμ), Πέτερσεν, Χαντ

Άουγκσμπουργκ: Αμσίφ, Φερχό (83' Φιλπ), Κάλσεν Μπράγκερ, Κλαβάν, Όστρολεκ, Μπάιερ, Χαν, Μόραβεκ, Άλτιντοπ (70' Βέρνερ), Χολζχάουσερ (57' Μπομπαντίγια), Μέλντερς

Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 3-0
Γήπεδο: Borussia Park

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Γκλάντμπαχ που δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ανόβερου και να κερδίσει με 3-0.
Με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου, ο Μαξ Κρούσε εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Ράφαελ και έκανε το 1-0 για την Γκλάντμπαχ η οποία στο 53ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με τον Κρίστοφ Κράμερ.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 66ο λεπτό ο Φιλπ Ντάεμς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έπειτα από χέρι που έκανε ο Σακάι.

Γκλάντμπαχ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Στρανζλ, Ντομίνγκεζ, Ντάεμς, Χάκα (84' Νορντβέιντ), Κράμερ, Αράνγκο (77' Γιούνες), Χέρμαν (89' Χργκότα), Κρούσε, Ράφαελ

Ανόβερο: Ζίλερ, Σακάι, Μαρσέλο (76' Χαγκούι), Σανέ, Ποκονιόλι, Αντρεάσεν, Στιντλ, Μπιτενκούρτ (45' Σόμπιχ), Πριμπ (57' Χόφμαν), Χούζτι, Ντιούφ


Η δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώνεται αύριο με τα παιχνίδια
Νυρεμβέργη-Χέρτα Βερολίνου 16:30
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπράουνσβαϊγκ 18:30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα