«Θέλω μόνο να παίξω μπάσκετ»

18:35 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μίλησε ο Γκρεκ Όντεν, που από τη σεζόν θα φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών Μαϊάμι Χιτ.«Έχω ένα γερασμένο κορμί και το καταλαβαίνω. Το σώμα μου δεν είναι όπως όταν ήμουν 18 χρονών και έτρεχα όλη τη μέρα πηδώντας πάνω από αντιπάλους. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο λόγω των πολλών τραυματισμών μου. Θα παίξω όμως όσο πιο σκληρά μπορώ και θα πηδήξω πάνω από αντιπάλους και θα προσπαθήσω να τρέχω όλη τη μέρα. Αν με αφήσει το

σώμα μου θα το κάνω. Έπειτα από τρία χρόνια που βρίσκομαι εκτός δράσης θα κάνω απλώς ό,τι μπορώ και το σώμα μου θα κάνει κι αυτό ό,τι μπορεί. Αν το σώμα μου πει ΄όχι', τότε είπε ‘όχι'. Αλλά δεν ανησυχώ καν για αυτό. Θα παίξω χωρίς να σκέφτομαι ότι θα τραυματιστώ. Αν συμβεί κάτι κακό, τότε απλώς θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να παίξω μπάσκετ», υπογράμμισε αρχικά ο Γκρεκ Όντεν.

Ο νέος σέντερ των Μαϊάμι Χιτ συμπλήρωσε: «Ξέρω ότι θα είναι μεγάλη διαδικασία. Μόλις μπω στο γήπεδο, αν παίξω πέντε λεπτά και βγω από το παρκέ και είμαι υγιής και μπορέσω να παίξω στον επόμενο αγώνα, αυτό με ανησυχεί πραγματικά. Για εμένα, το μεγαλύτερο χαμόγελό μου θα έρθει όταν μπορέσω να παίξω σε αγώνες. Τη δεδομένη στιγμή μπορώ να περπατήσω, να τρέξω, να πηδήξω, τα κάνω όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα