Η γυναίκα που προσφέρει θεραπείες με... αγκαλιές φυσικά με το αζημίωτο

18:17 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

Πολλές φορές μετά από μια δύσκολη μέρα το μόνο που θες είναι μια ζεστή αγκαλιά. Οι άνθρωποι όμως που γυρνούν σε ένα άδειο σπίτι είναι πολύ δύσκολο να το πετύχουν αυτό.

Έτσι, μια μητέρα δύο παιδιών από την Ιντιάνα των ΗΠΑ αποφάσισε να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς και έκανε μια επιχείρηση... αγκαλιών! Η Λίσα Κέλι πηγαίνει στο σπίτι όσων την ζητούν και προσφέρει θεραπείες αγκαλιάς σε διάφορες στάσεις που δημιουργούν χαλάρωση. Η χρέωση είναι 35 δολάρια για τη μισή ώρα,

60 δολάρια για τη μία ώρα και 90 δολάρια για τη μιάμιση ώρα.

Πολλοί πάντως λένε ότι η «επιχείρηση» αυτή είναι ένα βήμα από την πορνεία, ωστόσο η ίδια επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό στις αγκαλιές της. Όπως λέει υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που απαγορεύουν την επαφή στα σημεία των γεννητικών οργάνων και την επαφή με οποιοδήποτε τρόπο που δεν θα ήταν κατάλληλη και για ένα παιδί.

«Δεν υπάρχει τίποτα το σεξουαλικό. Είναι για ανθρώπους που νιώθουν μόνοι ή είναι στρεσαρισμένοι ή πονάνε για οποιοδήποτε λόγο», αναφέρει.

Μάλιστα πριν από κάθε θεραπεία, διασφαλίζεται η υγιεινή και των δύο μελών καθώς επιβάλλεται να φορούν καθαρά ρούχα, να έχουν κάνει μπάνιο και να έχουν πλύνει τα δόντια τους. Επιπλέον, ένας συνεργάτης της Κέλι ενημερώνεται για το πότε ξεκινά και τελειώνει κάθε θεραπεία, ενώ πριν κλειστεί η συμφωνία η Κέλι συναντάται με τους πελάτες της και υπογράφουν συμβόλαιο.

Η Κέλι μπορεί να βγάλει με αυτόν τον τρόπο ως και 260 δολάρια την ημέρα, ενώ αγκαλιάζει κατά μέσο 30 άντρες κάθε μέρα.

Ωστόσο πολλοί είναι οι επικριτές της και μάλιστα ακόμα και το κολέγιό της απείλησε να την αποβάλει.

Πάντως, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η επαφή με έναν άλλο άνθρωπο κάνει τη σώμα να εκκρίνει πιο εύκολα την ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία ενισχύει τους μύες μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα