Η γιορτή των ΑΕΚτζήδων ξεκινά με μπάσκετ!

00:12 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την επιστροφή της Βασίλισσας στο ΟΑΚΑ περιλαμβάνει η πιο... κιτρινόμαυρη Κυριακή των τελευταίων χρόνων. Η ΑΕΚ υποδέχεται το μεσημέρι τον Πανιώνιο, την τελευταία ομάδα που αντιμετώπισε στην Α1 το 2011 (την ώρα που ο Ηλυσιακός περνούσε «αέρα» από τον Κολοσσό).

Οι κυανέρυθροι έρχονται ενισχυμένοι σε σχέση με την πρεμιέρα, όπου εμφανίστηκαν με σύνθεση ανάγκης και ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Κολοσσό. Τα νέα

πρόσωπα της ομάδας του Θανάση Παπαχατζή (έχει διατελέσει ασίσταντ και στην ΑΕΚ επί Λευτέρη Κακιούση, τη σεζόν 2005-06) είναι οι Γιάροσλαβ Κορόλεφ (φόργουορντ), Μπράιαν Φιτσπάτρικ (πάουερ φόργουορντ), Νίκο Στρναντ (πόιντ γκαρντ), Τόνι Γουντς (σέντερ), Bασίλης Ξανθόπουλος (πόιντ γκαρντ) και Δημήτρης Βεργίνης (πόιντ γκαρντ).

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ άπαντες εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη, ελπίζοντας πως θα έχουν και την αμέριστη στήριξη του κόσμου. Η κακή αρχή που έγινε στην Αμαλιάδα, αλλά και το γεγονός πως ακολουθούν «κολλητά» οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό (εκτός) και τον Ολυμπιακό (εντός) δεν αφήνουν περιθώρια για στραβοπάτημα. Το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Ζιάγκο είναι πως ο Γιώργος Τσιάκος επανήλθε στη διάθεσή του, ενώ και ο Ντούσαν Σάκοτα θα αγωνιστεί κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα