Η διαφορά μας με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ

17:45 1/1/2014 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή την ερώτηση για την ήττα από τον Κόροιβο ο Καράμπουλας συγκρίνει τον βαθμό δυσκολίας της Α2 με την Γ Εθνική όπου παίζει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ:

Λένε πως μια ήττα καλό είναι να μην την ακολουθεί διακοπή, αλλά ένα ματς για να υπάρχει δυνατότητα να αντιστραφεί το κλίμα. Συμφωνείς;

Για μένα, η ήττα δεν είναι ποτέ ωραία είτε έρχεται σε διακοπή είτε ακολουθούν άλλα παιχνίδια. Πιστεύω όμως ότι είναι καλύτερο, αν είναι να έρθει μια ήττα, να ακολουθεί διακοπή για να δεις πιο προσεκτικά τι έφταιξε.

Δεν

«ανακυκλώνονται» η στεναχώρια και η γκρίνια, δηλαδή;

Όχι, στο κάτω - κάτω εμείς κάναμε μια ήττα, την πρώτη μας, από έναν ανταγωνιστή (Κόροιβος), έχουμε νικήσει έναν άλλον ανταγωνιστή στην έδρα του (Καβάλα) και περάσαμε ακόμη μια δύσκολη έδρα (ΟΦΗ), έχοντας ένα σχετικά δύσκολο πρόγραμμα στον α' γύρο. Εντάξει, στον Κόροιβο δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε.

Ήττα στο κύπελλο, ήττα στο πρωτάθλημα με 86 και 82 πόντους παθητικό, αντίστοιχα. Είναι τόσο καλή η συγκεκριμένη ομάδα;

Κοίτα, έχουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του πρωταθλήματος, τον Καρύδα, έχουν τον Κακλαμάνο, τον Χαρισμίδη και τον Γκιουλέκα, που πέρυσι ανέβασαν μία ομάδα (τα Τρίκαλα στην Α1), έχουν τον Νοέα, που έχει παίξει στην ΑΕΚ, και πέρυσι ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ στην κατηγορία. «Μάνι-μάνι» σου είπα πέντε παίκτες που είναι «τοπ» στην κατηγορία και αυτό που κάνουμε εμείς το έχουν ξανακάνει με άλλες ομάδες.

Η διαφορά που έχουμε εμείς με τις άλλες ομάδες δεν είναι αυτή που έχει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ με τις υπόλοιπους, που δεν κάνουν ευκαιρίες και μπορεί να τελειώσει το ματς και 7-0. Εδώ, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πολλούς καλούς παίκτες, αλλά η διαφορά μας από το Ψυχικό ή από τον Κόροιβο δεν είναι τεράστια. Εγώ νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι και από τους δύο, αλλά η διαφορά, ξαναλέω, δεν είναι όσο μεγάλη πιστεύουν κάποιοι που δεν ξέρουν την κατηγορία και στέκονται μόνο στα ονόματα. Σου λένε: «χάνει η ΑΕΚ από τον Κόροιβο;». Θα συμβεί, δυστυχώς, και αυτό, γιατί αυτή η κατηγορία δεν έχει την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, έχει τον Κόροιβο, τον Λαγκαδά και τις Σέρρες.

Καλώς ή κακώς, η ομάδα βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης, αναγεννάται. Και όπως είπαμε πιο πριν, δεν ανακυκλώνεται η μουρμούρα. Όπως δεν πετάγαμε παλιότερα στα σύννεφα μετά από σημαντικές νίκες και συνεχίζαμε τη δουλειά μας, έτσι και τώρα δεν μας παίρνει από κάτω. Δεν μας βρήκε συμφορά, δεν γίνεται να παίξεις 26 παιχνίδια στο 100% , θα έρθουν και κακές νύχτες. Κοιτάμε τα λάθη μας, διορθωνόμαστε και συνεχίζουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα