Η απόδραση των... δέκα

17:07 20/12/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑ)

Με κεφαλιά του Καλτσά στο 90ο λεπτό, η Βέροια έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Κομοτηνή, 1-1 με Πανθρακικό, παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 80ο λεπτό.

Ο Πανθρακικός μπήκε στο παιχνίδι με το γκάζι πατημένο και προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Κάσες με ωραία πάσα βρίσκει τον Τζάνη και εκείνος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα χαμένη ευκαιρία για το 2-0 με τον Ντιγκινί να σουτάρει και τον Καντιμοίρη να αποκρούει. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ακόμα μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Τσοκάνη να σουτάρει, τον Καντιμοίρη να αποκρούει, τον Τζάνη να παίρνει το ριμπάουντ αλλά να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το 30' βγήκε μπροστά η Βέροια και είχε τη πρώτη καλή στιγμή στο 34ο λεπτό όταν το σουτ του Μπεν, στη κίνηση, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
Στην επανάληψη, η Βέροια μπήκε πιο δυνατά και στο 49' ο Βεργώνης έπιασε το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Πανθρακικός πήρε ξανά τη πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το 60ο λεπτό και στο 72' είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
Ο Ντιγκινί έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Πέρες σούταρε άουτ.
Τα πράγματα για τη Βέροια δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο όταν στο 80ο λεπτό ο Μπράβο χτυπάει με πρόθεση τον Μπαϊκαρά και ο διαιτητής Ιωαννίδης έδειξε πολύ σωστά τη κόκκινη κάρτα στον Ισπανό της Βέροιας.
Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 90ο λεπτό. Ο Μπεν άδειασε τον Χρήστου, έβγαλε σέντρα και ο Καλτσάς με κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (45' Χρήστου), Κάσες (40' Μορένο), Παπαγεωργίου, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης (92' Αράμπα), Ποτουρίδης
Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μπράβο, Μαντζέκ (68' Μαλόν), Όστοϊτς, Κάλι, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπεν, Ντουμίτρου (79' Κάμπορα), Παυλίδης (59' Μπαργκάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα