Καταγγελία-σοκ για γιατρό του Σουμάχερ

14:53 20/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο καθηγητής Ζεράρ Σεγιάν είναι από τους πιο στενούς ανθρώπους της οικογένειας Σουμάχερ και τις τελευταίες ώρες υπάρχει καταγγελία εις βάρος του από τον Γκάρι Χάρτστιν ο οποίος υποστηρίζει ότι ο καθηγητής προσπάθησε να προκαλέσει την απόλυση του από το νοσοκομείο που εργάζεται.
Ο Χάρτστιν είναι πρώην γιατρός της Formula 1 και από τη στιγμή του τραυματισμού του Μίκαελ Σουμάχερ, είναι ο άνθρωπος που εξηγεί τους ιατρικούς όρους που αποδίδουν οι θεράποντες ιατροί του πρώην παγκόσμιου

πρωταθλητή.
Σύμφωνα με όσα έγραψε στο blog του ο Χάρστιν, ο Σεγιάν ταξίδεψε στη Λιέγη που εργάζεται ο Χάρτστιν με ένα φάκελο που περιείχε όλες τις αναρτήσεις του Αμερικανού γιατρού για τον Σουμάχερ και ένα e-mail από τη Κορίνα Σουμάχερ.
Όπως υποστηρίζει ο Αμερικανός γιατρός, το e-mail είναι πλαστό και δεν έφτασε ποτέ σε αυτόν καθώς ήταν γραμμένη λάθος η ηλεκτρονική διεύθυνση. Ο Χάρτστιν, απευθυνόμενος στον Σεγιάν, έγραψε στο blog του το εξής: "Ήρθες εδώ για να μάθεις αν αυτό το blog παραβιάζει το συμβόλαιο μου με το νοσοκομείο, αναζητώντας ένα λόγο να με απολύσουν ή τουλάχιστον να με ενοχλήσεις".
Το ντοσιέ βρίσκεται στα χέρια του Χαρτστιν με τον διευθυντή του νοσοκομείου να υπερασπίζεται τον γιατρό.
Σημειώνεται πως η εκπρόσωπος του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνα Κεμ, δεν είχε κρύψει την ενόχληση της για τις αναλύσεις που γίνονταν για τη κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα