Δεν είχε ουσία, έμεινε στο μηδέν η ΑΕΚ

16:30 20/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μία ΑΕΚ χωρίς ουσία, νευρική και με λάθη δεν κατάφερε να κερδίσει για το πρωτάθλημα Νέων Football League τον Φωστήρα, ο οποίος πήρε εύκολα το 0-0 στα Σπάτα και τον βαθμό από τους "μικρούς" του Στέλιου Μανωλά.

Θα περίμενε κανείς την ΑΕΚ να έρθει με κεκτημένη ταχύτητα από το τελευταίο της παιχνίδι και την άνετη νίκη (5-0) της επί της Επισκοπής. Ωστόσο,

σήμερα κόντρα στον Φωστήρα οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά έδειξαν... εγκλωβισμένοι στην καλή αμυντική τακτική των φιλοξενουμένων. Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 23' με τον Τσέλιο (σουτ μέσα από την περιοχή) και από εκεί και πέρα δημιούργησε (κι αυτές ελάχιστες) υποψίες ευκαιριών. Δεν είχε παλμό, δεν είχε διάρκεια, δεν είχε σωστή κυκλοφορία η ΑΕΚ, η οποία και αμυντικά έδειχνε να έχει προβλήματα, που όμως οι στόπερ κατάφεραν να καλύπτουν. Όλα αυτά έφεραν ως αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να φύγει 0-0, χωρίς φάσεις μπροστά στις εστίες και με ένα κακό ποδόσφαιρο με αρκετά λάθη.

Στην επανάληψη κυρίως η είσοδος του Τζάθα έδωσαν επιθετική πνοή στην ΑΕΚ, ωστόσο και πάλι το γκολ έλειπε. Η Ενωση είχε ένα επιθετικό ξέσπασμα από το 50' έως το 70', χάνοντας σε αυτό το διάστημα τρείς καλές ευκαιρίες, οι δύο εκ των οποίων μεγάλες με τον Κυριαζή. Το γκολ δεν ήρθε σε αυτές τις περιπτώσεις και όσο "κρατούσε" ο Φωστήρας, τόσο ανέβαζε και ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι μάλιστα βγήκαν μπροστά, δεν έχασαν κάποια σημαντική ευκαιρία, κράτησαν όμως την ΑΕΚ μακριά από την εστία τους.

Τα πράγματα για την ΑΕΚ έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν στο 81' έμεινε με 10 παίκτες, μετά από δύο κίτρινες που δέχθηκε ο Γεωργαμλής (είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο). Στο φινάλε οι παίκτες του Μανωλά έχασαν μία ακόμη ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη, όταν και πάλι ο Κυριαζής μέσα από την περιοχή και χωρίς πίεση, δεν έπιασε καλά το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Ήταν η τελευταία προσπάθεια της ΑΕΚ να φτάσει στο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα...
ΑΕΚ: Πάντος, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές (46' Γεωργαμλής), Γιαννούτσος, Λίσι, Βιδάλης, Τσέλλιος, Αντωνίου (46' Τζάθας), Βλαχομήτρος (75' Ασπρογιάννης), Κυριαζής

Keywords
Τυχαία Θέματα