«Η ΑΕΚ μπορούσε και ήθελε»

18:28 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

O πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργατζόγλου δήλωσε στο basketblog.gr για όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη του Νίκου Χατζή στην ΟΠΑΠ TV. "Αισθάνθηκα την ανάγκη να παρέμβω με αφορμή όσα άκουσα και είδα στο βίντεο της συνέντευξης του Νίκου Χατζή στην ΟΠΑΠ ΤV, προκειμένου για την αποκατάσταση της αλήθειας. Θέλω να πιστεύω,

λοιπόν, ότι η αναφορά του δημοσιογράφου στην προσπάθεια της περσινής διοίκησης, η οποία υποτίθεται "δεν ήθελε", όπως είπε να ανέβει στην Α1, ότι ήταν λάθος εκ παραδρομής. Θέλω να ενημερώσω για όσους το λησμονούν, ότι η περσινή διοίκηση έκανε αρκετά μεγάλες οικονομικές θυσίες για την κατηγορία στην προσπάθειά της να κατακτήσει μία θέση ανόδου στην Α1. Αρκεί μία αναδρομή στα ρεπορτάζ της περασμένης περιόδου για να το αντιληφθεί κανείς. Αρκεί η εκτίμηση του κόσμου, ο οποίος γνωρίζει πόσα χρήματα δόθηκαν για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας".
Και συμπλήρωσε: "Όφειλε και ο Νίκος Χατζής να διορθώσει τον δημοσιογράφο την στιγμή που αναφέρθηκε στην προσπάθειά μας. Ο Νίκος Χατζής γνωρίζει, επειδή είχε εισπράξει μέρος των χρημάτων, που του οφείλονται, πόσο θέλαμε την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε, για την επιστροφή της ομάδας στην Α1, αναγκαστήκαμε να δώσουμε χρήματα και σε άλλους πιστωτές, προκειμένου να μην εκπέσει η εγγυητική, παρότι επρόκειτο για χρέη προηγούμενων διοικήσεων. Βάλαμε το χέρι βαθιά στην τσέπη, λοιπόν, κι ας μην ήμασταν υποχρεωμένοι".
Και κατέληξε: "Η ΑΕΚ κατέλαβε την δεύτερη θέση στην βαθμολογία της Α2 και έχασε την άνοδο στην Α1 στην ισοβαθμία. Η ΑΕΚ απέδειξε και αγωνιστικά, ότι μπορούσε να ανέβει στην Α1. Έχω ξαναπεί ότι η ομάδα μας δεν ανέβηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους, που δεν έχουν να κάνουν με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Άρα, η ΑΕΚ και μπορούσε και ήθελε ν' ανέβει στην Α1. Αυτό είναι το συμπέρασμα..."

Keywords
Τυχαία Θέματα