Γκρίνια Χιμένεθ παρά την πρόκριση

12:34 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Σαραγόδα ηττήθηκε μεν 2-1 από την Γρανάδα αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανία όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Μανόλο Χιμένεθ να φωνάξει για την διαιτησία καθώς θεωρεί πως άδικα αποβλήθηκε ο Έλγκερ Ποστίγκα για "θέατρο" όταν ο Πορτογάλος επιθετικός ανατράπηκε εντός περιοχής.
Σε δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν της Σαραγόσα τόνισε: "Οι δυο ομάδες έπαιξαν με πολύ πάθος. Η Γρανάδα ξεκίνησε με μεγάλη δύναμη και μας έκανε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά και καταφέραμε να

φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια, και στο τέλος προκριθήκαμε χάρη στο εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε. Γνωρίζαμε ότι θα δυσκολευτούμε για να προκριθούμε. Η κόκκινη κάρτα του Ποστίγκα, όμως, ήταν άδικη ακόμα και αν ο διαιτητής είχε διαφορετική αντίληψη για το παιχνίδι, επειδή τον τιμώρησε γιατί πήδηξε μακριά από την περιοχή. Σε μια κίνηση που ο καθένας για εμένα μπορεί αν διαπιστώσει ότι είναι πέναλτι και εκείνος αποβλήθηκε για αυτό. Αυτό μας εμπόδισε, αφού φάνηκε η κούραση μας στο τέλος του αγώνα. Τα γκολ που δεχτήκαμε δεν ήταν δικά μας λάθη, αλλά η Γρανάδα ήταν πιο δυνατή".

Keywords
Τυχαία Θέματα