«Στον Άρη κατά 99% ο Αλκαράθ»

12:34 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λουκάς Αλκαράθ θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη κατά 99% όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης ο οποίος πρόσθεσε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η γνώμη του Αγάνθο ο οποίος τον είχε προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της "Κοινωνίας Μελών Άρη" στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Αρχικά τόνισε: "Ό,τι και να κάνει κάποιος που ενδιαφέρεται είναι βαρύ το φορτίο για να κάνεις ορισμένα σωστά πράγματα. Οι προσπάθειες που έχουμε κάνει από την πρώτη μέρα είναι πολλές και μεγάλες. Από το να λάβει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι να πάρει την αδειοδότηση. Φτάσαμε σε

σημείο να μην έχουμε παίκτες και να κάνουμε μικρές προσθήκες και φτιάξαμε ένα σύνολο που βλέπουμε πως χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Δεν είχαμε όμως τα χρήματα για αυτό. Έπρεπε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και να τις κάναμε γρήγορα. Αρχικά να φέρουμε έναν προπονητή που μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και δεύτερον να δούμε τι θα γίνει με την διοίκηση".
Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μίλησε για
Τον νέο προπονητή: "Ο επόμενος προπονητής του Άρη είναι ο Λούκας Αλκαράθ κατά 99%. Εφόσον δεν υπάρχουν υπογραφές δεν μπορώ να πω πως σίγουρα υτός θα είναι ο νέος προπονητής μας αλλά έχουμε μιλήσει μαζί του και έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα. Είδαμε το βιογραφικό του, γνωρίζουμε πως στα δύσκολα τα πηγαίνει καλά και επειδή ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη εποχή τον επιλέξαμε. Είχαμε μιλήσει με τον Αγάνθο, ο οποίος τον είχε προπονητή και μας είχε πει τα καλύτερα λόγια".
Τις εξελίξεις στα διοικητικά του Άρη: "Από Δευτέρα θα καταθέσουμε τα ονόματα στο Πρωτοδικείο και να κάνουμε μια συνέλευση για να πάρουν όλα σιγά-σιγά το δρόμο τους. Όλα θα πάνε καλά και περιμένουμε να τα πάει καλά και η ομάδα".
Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Μάκη Κατσαβάκη: "Με τον Μάκη Κατσαβάκη δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Για 5-6 χιλιάδες ευρώ δεν νομίζω να αξίζει ο κόπος να κουβεντιάζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα