Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απειλές κατά δημοσιογράφων

12:04 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα βίας και απειλών κατά των αθλητικών συντακτών προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα ο οποίος ξεκίνησε έρευνα για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.
Όπως αναφέρεται στην εισαγγελική παρέμβαση θα γίνει έρευνα για "περιστατικά ξυλοδαρμού δημοσιογράφων, απειλητικά τηλεφωνήματα και δημοσιεύματα που συντείνουν στην δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας". Για τον αρμόδιο εισαγγελέα ηθικοί αυτουργοί είναι ποδοσφαιρικοί παράγοντες καθώς και συντάκτες οπαδικών δημοσιευμάτων ενώ, όπως αναφέρει στο περιβάλλον του, είναι αποφασισμένος

να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο.
Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφοι πηγαίνουν οι ίδιοι στην ΓΑΔΑ με δημοσιεύματα που, όπως υποστηρίζουν, τους στοχοποιούν και τα καταγγέλλουν ζητώντας προστασία από τα αρμόδια όργανα.
Στον αρμόδιο εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως οι απειλές εκτοξεύονται άμεσα ή έμμεσα μέσα από δημοσιεύματα αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων όλων των... αποχρώσεων που απευθύνονται κυρίως σε οργανωμένους οπαδούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα