Γκονσάλβες: Είμαστε σε καλό δρόμο

21:45 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Οράσιο Γκονσάλβες μετά την ισοπαλία(1-1) του Αστέρα Τρίπολης με την SKODA Ξάνθη στη Τρίπολη. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα για τους «Αρκάδες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκονσάλβες:

«Χάναμε 1-0 από το πρώτο λεπτό. Όμως η ομάδα έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε ευκαιρίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με λίγες

επαφές με την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι για 25 λεπτά. Δεν μου αρέσουν οι ισοπαλίες. Ξέραμε ότι η Ξάνθη παίζει καλά στην κόντρα επίθεση και ήταν δύσκολο στο τέλος γιατί κινδυνεύσαμε να χάσουμε», είπε αρχικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Στο ποδόσφαιρο ή ρισκάρεις ή όχι. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ και κάποιους καινούργιους παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είδα τον Αστέρα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό».

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Σέσμα, τόνισε: «Ο Σέσμα πήγε πολύ καλά στις τελευταίες προπονήσεις για αυτό και τον προτίμησα από τον Χούλι. Στη ροή του αγώνα πίστεψα ότι ο Σέσμα θα βοηθούσε να ανοίξει το παιχνίδι».

Για το ρίσκο που πήρε στο φινάλε του αγώνα: «Οι ευκαιρίες της Ξάνθης έγιναν επειδή πήραμε ρίσκο αλλά και επειδή η φυσική μας κατάσταση δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Παίρνω ρίσκο και δεν φοβάμαι. Αν είχα και άλλο επιθετικό θα έπαιζα με δύο».

Αναφορικά με τον καταρτισμό της αποστολής και τον αποκλεισμό του Θανάση Κωστούλα από αυτή, σχολίασε: «Έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ κανείς δεν είναι εκτός πλάνων. Παίζουν 11 και αποστολή 18. Είχαμε 4 παίκτες που μπορούσαν να παίξουν στόπερ. Πήρα πολλούς επιθετικούς γιατί ήθελα τη νίκη. Με αυτό το κριτήριο έφτιαξα την αποστολή. Για σήμερα έτσι είδα ότι είναι η σωστή αποστολή. Αύριο θα έχουμε άλλη αποστολή. Στο ποδόσφαιρο σημαντικό είναι ο Αστέρας και όχι ποιός παίζει και ποιός δεν παίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα