Δεν αρκούσε ο Γιόβετιτς

20:55 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έκανε στο έπακρο τη δουλειά του, αλλά η άμυνα της Φιορεντίνα δεν στάθηκε στο ύψος της. Αποτέλεσμα ήταν οι «βιόλα» να μείνουν χωρίς νίκη για 4ο συνεχόμενο ματς καθώς έμειναν στο 2-2 με την Κατάνια.
Οι «βιόλα» άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Γιόβετιτς. Ο Μοντολίβο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έδωσε στο Μουνάρι, ο τελευταίος τροφοδότησε τον Γιόβετιτς

κι αυτός από κοντά νίκησε τον Αντούχαρ. Ο Μαυροβούνιος είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 37', καθώς επιχείρησε το σουτ από καλή θέση με τη μπάλα να απομακρύνεται από τον Αντούχαρ. Η Κατάνια έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Κατελάνι στο 41ο λεπτό, αλά δύο λεπτά αργότερα ο Ντελβέκιο έφερε το ματς στα ίσια με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην επανάληψη και πήραν και πάλι το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Γιόβετιτς στο 62'. Η Κατάνια είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς στο 77ο λεπτό με τον Μπεργκέσιο να αστοχεί από πολύ καλή θέση. Τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας στην Κατάνια χάρισε ο Μάξι Λόπεζ με ένα γκολ στο 84ο λεπτό.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Ντε Σιλβέστρι, Γκαμπερίνι, Νατάλι, Πασκουάλ, Μοντολίβο, Μπεχράμι, Μουνάρι (61' Βάργκας), Τσέρτσι (73' Τσέρτσι), Γιόβετιτς, Σίλβα (84' Τζιλαρντίνο).
ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Ίζκο, Μπελούτσι, Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Μαρκέζε (73' Λαντζαφάμε), Αλμιρόν (80' Μπαριέντος), Ντελβέκιο, Λόντι, Λόπεζ, Κατελάνι (64' Μπεργκέσιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα