Γκολ και… φύγαμε για τελικό

00:01 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ένωση για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα σε έναν αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:30. Μάλιστα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία και μεγάλο πάθος για τη νίκη που θα δώσει το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου για ακόμα μια χρονιά. Άλλωστε στόχος της ομάδας αποτελεί η κατάκτηση των τίτλων και αυτό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Ενώ να σημειωθεί πως

σε εκείνη την φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ σε πόλη που θα ορίσει η ΟΧΕ στις 17 ή 18 Μαρτίου.

Η προετοιμασία των Πρωταθλητών συνεχίστηκε με έντονους ρυθμούς και ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα με όλους τους παίκτες να δείχνουν έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα. Ο Γιάννης Αρβανίτης που είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στην παρουσία των Χριστόφορου Μπακαούκα και Γιώργου Βακάλη, αφού τους επιστράφηκαν τα δελτία μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης την Πέμπτη. Ενώ και ο Αντώνης Κόντης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Ενωσίτη τεχνικού για τον αγώνα της Τετάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα