Στο κόλπο με Μπέιλ

23:41 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 3-1
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν
Στις νίκες επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές η Τότεναμ, που επικράτησε με 3-1 της Γουίγκαν και παρέμεινε στο κόλπο του τίτλου.
Η Τότεναμ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 5', καθώς μετά από κόρνερ του Μόντριτς, ο Καμπούλ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αλ Χαμπσί απέκρουσε.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Φαν ντερ Φάαρτ και Κράνιτσαρ στο 14ο λεπτό και κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 28'.
Ο Μόντριτς

βρήκε με απίστευτη κάθετη μπαλιά τον Μπέιλ στα δεξιά. Ο Ουαλός κατέβασε άψογα και τελείωσε ιδανικά με πλασέ τη φάση.
Η Τότεναμ διπλασίασε τα τέρματά της στο 34ο λεπτό, καθώς η πάλα έφτασε στον Μόντριτς, ο οποίος με όμορφο γυριστό σουτ, νίκησε τον Αλ Χαμπσί.
Η Τότεναμ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τη Γουίγκαν κι έκανε το 3-0 στο 63ο λεπτό, με το δεύτερο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ στο ματς.
Η Γουίγκαν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 80ο λεπτό με τον ΜακΆρθουρ.

Στο 82ο λεπτό ο Σάμον έχασε απίστευτη ευκαιρία προ κενής εστίας για να κάνει το 3-2
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Άσου Εκοτό, Κινγκ, Καμπούλ, Γουόκερ (75' Σάντρο), Μπέιλ, Μόντριτς, Κράνιτσαρ, Πάρκερ, Φαν ντερ Φάαρτ (31' Λίβερμορ), Αντεμπαγιόρ (79' Λάνκαστερ)
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χαμπσί, Μπόις, Κάλντουελ, Φιγκερόα, Σταμ, ΜακΚάρθι, Γουότσον, Μποσεζούρ, Γκόμες (69' ΜακΆρθουρ), Ντι Σάντο (74' Ντι Σαντό), Μόσες

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΤΣΕΛΣΙ: 1-1
Γήπεδο: Στάδιο της Ελευθερίας
Εκτός τίτλου μένει οριστικά η Τσέλσι η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Σουόνσι.
Η Σουόνσι απείλησε πρώτη με τον Γκρέιαμ στο 7ο μόλις λεπτό, ενώ στο 13' το σουτ του Τόρες πέρασε λίγο άουτ.
Στο 16ο λεπτό ο Τσέχ έκανε τραγική έξοδο αλλά ο Σίγκουρντσον έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία, ενώ στο 24ο λεπτό ο Μεϊρέλες κόπηκε πριν σουτάρει μέσα από την περιοχή.
Οι «κύκνοι»άνοιξαν τελικά το σκορ στο 4ο λεπτό, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μποσίνγκουα έδιωξε λανθασμένα και ο Σινκλέρ με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής, κρέμασε τον Τσεχ.
Η Τσέλσι στο 88ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άσλεϊ Κόουλ, αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μποσίνγκουα.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ρέιντζελ, Κάουλκερ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Μπράιτον, Άλεν, Σίγκουρντσον (66' Αγουστιέν), Ντάιερ, Σινκλέρ (79' Μουρ), Γκρέιαμ
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Λουίζ, Κόουλ, Μεϊρέλες, Ρομέου (65' Εσιέν), Μαλουντά (79' Λουκάκου), Στάριτζ, Τόρες, Μάτα.

ΓΟΥΛΒΣ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-3
Γήπεδο: Μολινο
Στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Γουλβς και σκαρφάλωσε στην 5η θέση.
Η Λίβερπουλ πέτυχε γκολ με τον Κάουτ στ 3ο μόλις λεπτό, αλλά ακυρώθηκε καθώς η μπάλα είχε βγει προηγουμένως λίγο άουτ.
Στο 12ο λεπτό ο Έντουαρντς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Ρέινα είπε όχι, ενώ στο 23ο ο Χένεσι απομάκρυνε την κεφαλιά του Άγγερ πάνω στη γραμμή.
Στην επόμενη φάση ο Άνταμ σούταρε άστοχα

Keywords
Τυχαία Θέματα