«Γκέλα» για Μονπελιέ, ελπίζει η Παρί

08:02 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1 35η αγωνιστική

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΕΒΙΑΝ 2-2
"Μοσόν"

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει στην υπόθεση "τίτλος" καθώς η πρωτοπόρος Μονπελιέ δεν κατάφερε να κερδίσει την αδιάφορη Εβιάν μέσα στην έδρα της μένοντας στο 2-2. Έτσι λοιπόν, η ομάδας του Κάρλο Αντσελότι αν κερδίσει σήμερα την Σεντ Ετιέν θα μειώσει την διαφορά της από την κορυφή στους τρεις βαθμούς τρεις αγωνιστικές

πριν το τέλος.
Στο "Μοσόν" η Μονπελιέ προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπελαντά τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ωστόσο η Εβιάν κατάφερε να ισοφαρίσει δυο λεπτά αργότερα με τον Κάλενμπεργκ με αποτέλεσμα οι παίκτες της Μονπελιέ να βγουν όλοι στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ γεγονός που άφηνε κενά στην άμυνα τους.
Τα κενά αυτά εκμεταλλεύτηκε η Εβιάν που "πάγωσε" τους οπαδούς της Μονπελιέ όταν στο 69ο λεπτό έκανε το 1-2 με σκόρερ τον Μπεριγκό. Η Μονπελιέ κυνήγησε την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 84ο λεπτό με τον Ζιρού και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε... ροντέο.
Ακριβώς στο 90ο λεπτό η Εβιάν πετυχαίνει γκολ το οποίο, κακώς, δεν μέτρησε ο διαιτητής θεωρώντας πως ο παίκτης της ομάδας βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μονπελιέ κερδίζει πέναλτι με τον Μπελαντά, πριν εκτελέσει το πέναλτι, να έχει αψιμαχία με τον Μονγκονγού της Εβιάν με τον διαιτητή να αποβάλει και τους δυο. Καθώς οι δυο παίκτες πήγαιναν προς τα αποδυτήρια άρχισαν να παίζουν ξύλο με αποτέλεσμα να γενικευτεί η σύρραξη. Τελικά στο 99ο λεπτό τα πράγματα ηρέμησαν, ο Καμαρά εκτέλεσε το πέναλτι με τον τερματοφύλακα της Εβιάν, Άντερσεν, να αποκρούει και να χαρίζει στην μαχητική Εβιάν τον βαθμό της ισοπαλίας και στην Παρί Σεν Ζερμέν ελπίδα για κατάκτηση του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα