Για βασικός ο Φουρλάνος

13:57 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στην τελευταία προπόνηση ο Φάμπρι έδειξε πως σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Σπύρο Φουρλάνο.
Ο νεαρός μέσος στην τελευταία δοκιμή πήρε θέση στην μεσαία γραμμή αντί του Καζιγιάμα που δοκιμάστηκε εκεί όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Παράλληλα ο Φάμπρι σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Εσπάρθα αντί του Μαυρία στην θέση του αριστερού εξτρέμ.

Κατά τα άλλα, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τριανταφυλλόπουλος δεξί μπακ, Μπουμσόνγκ και Πίντο οι δυο στόπερ με τον Μαρίνο να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του τραυματία Σεϊταρίδη. Στην μεσαία γραμμή, σίγουρα θα βρίσκονται ο Σο ως αμυντικό χαφ, ο Ζέκα αλλά και ο Σισοκό που θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Φιγκερόα.
Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς της Τούμπας έμειναν ο τιμωρημένος Βιτόλο, ο τραυματίας Σεϊταρίδης, οι ανέτοιμοι Τοτσέ και Κουίνσι, ο Μπαρμπαρούσης που θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας καθώς και οι νεαροί Ταμπάκης, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα