Μαντσίνι: Ήταν λάθος που δεν πήραμε στόπερ

13:33 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η αποθεραπεία του Βίνσεντ Κομπανί αργεί να ολοκληρωθεί με τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό να είναι νοκ άουτ εδώ και επτά εβδομάδες και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να υποστηρίζει πως ήταν λάθος που η Μάντσεστερ Σίτι δεν ενισχύθηκε στο κέντρο της άμυνας κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε: "Πιθανότατα κάναμε λάθος, επειδή όταν ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα είχαμε τέσσερις μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Πιθανότατα έπρεπε να είχαμε

πάρει κεντρικό αμυντικό. Είχε και πέρσι αυτό το πρόβλημα ο Κομπανί, για ένα μήνα δεν έπαιξε. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Για μένα κάναμε λάθος σε αυτή την περίπτωση.
Για την κατάσταση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Έχει ξεκινήσει να τρέχει και ελπίζουμε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Νιούκαστλ. Η γάμπα του είναι κουρασμένη, αλλά δεν έχει πρόβλημα. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε αυτή την στιγμή, επειδή έχουμε ένα παιχνίδι και μετά υπάρχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Είναι καλύτερα να περιμένουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα