Φουστέρ: Για το καλύτερο δυνατό στην Γαλλία

11:16 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για την Μασσαλία αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Νταβίντ Φουστέρ να υπογραμμίζει πως η πειραϊκή ομάδα θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό την ίδια στιγμή που καλείται να αγωνιστεί χωρίς Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ και Μακούν. Σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Φουστέρ

μίλησε για
Τον αγώνα με την Μαρσέιγ: "Είναι ένας τελικός για εμάς. Πάμε να παίξουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα καταθέσουμε τα όπλα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στην Γαλλία".
Τις απουσίες του Ολυμπιακού: "Είναι δύσκολα τα πράγματα επειδή έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα προσπαθήσουμε Θα προσπαθήσουμε όλοι οι υπόλοιποι να καλύψουμε το κενό των παικτών που έχουν τραυματιστεί. Ο Ολυμπιακός θα παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο".

Για τη διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς: "Το ματς δεν έχει καμία σχέση με εκείνο στον πρώτο γύρο. Τότε δεν ήμασταν έτοιμοι, ενώ τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε ρυθμό και οι ομάδες θα έχουν διαφορετική εικόνα σε αυτό το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα