Τσεκάρει επιθετικό η ΑΕΚ!

10:30 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν ούτε για πληρωμές, ωστόσο ο Πολωνικός Τύπος γράφει πως η ΑΕΚ βλέπει με καλό μάτι τον επιθετικό της Γκόρνικ, Πρέτζους Νακούλμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα άνθρωπος της ΑΕΚ (προφανώς κάποιος μάνατζερ που δουλεύει για λογαριασμό της Ένωσης) παρακολούθησε τον παίκτη στην εκτός έδρας νίκη επί της Βίσλα Κρακοβίας (1-0).

Ο 24χρονος φορ από την Μπουρκίνα Φάσο

ανήκει στη Λέτσνα και πωλείται με 250.000 ευρώ. Εννοείται βέβαια ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν έχει η ΑΕΚ αυτά τα λεφτά. Ο παίκτης πάντως δείχνει καλά στοιχεία: «Απέδειξε πως μπορεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο τους μέτριους αντιπάλους, αλλά και τους καλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους αμυντικούς της λίγκας», δήλωσε ο προπονητής που είχε στη Λέτσνα, Πιότρ Ρζέπκα, ενώ ερωτηθείς αν ο παίκτης μπορεί να σταθεί σε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ, απάντησε «σίγουρα ναι».

Ο Νακούλμα αγωνίζεται στην Πολωνία από το 2006. Φέτος έχει 4 γκολ σε 9 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η γαλλική Αζαξιό, ενώ τώρα φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του η Ουνιόν Βερολίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα