Φούντας: Ήταν πάνω στα νεύρα μου

09:27 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Προσπαθώντας να... πνίξει τις δηλώσεις του μετά το ματς της Ξάνθης, όπου μίλησε για τη διαιτησία, ο Ταξιάρχης Φούντας ξεκαθάρισε ότι ήταν πάνω στη στιγμή και πως η ΑΕΚ δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Ο μέσος της ΑΕΚ μιλώντας στη NOVA αναφέρθηκε τόσο για την κατάσταση της ομάδας, όσο και για το ματς με τον Αρη και τη συνέχεια. Αναλυτικά:

«Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια, είναι νωρίς ακόμα. Εμείς

δίνουμε το 100% να είμαστε καλοί και παίζουμε ένα ματς με τον Άρη στο γήπεδό μας με τον κόσμο δίπλα μας. Κι ο Άρης είναι μια καινούρια και καλή ομάδα όπου θα κοιτάξουμε μόνο τη νίκη».

Για τη δήλωσή του περί διαιτητικών λαθών στην Ξάνθη: «Ήταν πάνω στα νεύρα μου, στην ένταση. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και συνεχίζουμε».

Για την εικόνα στο τελευταίο φιλικό και το πόσο βελτιωμένη μπορεί να δείξει η ΑΕΚ: «Κάθε μέρα δίνουμε τα πάντα στην προπόνηση δουλεύοντας σκληρά και βελτιωνόμαστε πάρα πολύ».

Για τη νέα του θέση και που νιώθει ο ίδιος να παίζει καλύτερα: «Ο προπονητής επιλέγει όπου θέλει να με βάζει να βοηθήσω την ομάδα. Πάνω από όλα να βοηθήσω την ομάδα και τον εαυτό μου, να τα πηγαίνω καλά και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα