Βιλανόβα: Να καταπολεμήσουμε τον ιό της FIFA

07:52 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ινιέστα, Άλμπα και Σάντσες τέθηκαν νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Χετάφε για το πρωτάθλημα καθώς τραυματίστηκαν στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων με τον Τίτο Βιλανόβα να κάνει λόγο για τον... ιό της FIFA που μπορεί να καταπολεμηθεί, όπως είπε, μόνο με την νίκη κόντρα στην Χετάφε.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είναι αναπόφευκτοι οι τραυματισμοί μέσα στην σεζόν. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο

και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και όταν προκύπτουν προβλήματα. Είναι κάτι άλλωστε που συμβαίνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες. Οι τραυματισμοί των διεθνών είναι κάτι σαν ιός της FIFA. Ο μόνος τρόπος να τον καταπολεμήσουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Χετάφε".
Για την εκτός έδρας αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga, ο Βιλανόβα δήλωσε: "Ποτέ δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Την περσινή σεζόν δεν πήραμε την νίκη μέσα στην έδρα τους. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Η Χετάφε έχει μια καλή ομάδα, η οποία νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να το κερδίζουμε. Άλλωστε έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα