Μουρίνιο: Δεν με νοιάζει η στενοχώρια του Ρονάλντο

08:22 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και της επιθυμίας του, λόγω στεναχώριας, να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να απασχολεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ξεκαθαρίζει πως δεν τον νοιάζουν αυτά τα πράγματα και να υπογραμμίζει πως για τον ίδιο είναι ιδανικό ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός να είναι στεναχωρημένος και να παίζει όπως παίζει.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Αν ο Ρονάλντο είναι στεναχωρημένος και παίζει έτσι όπως παίζει αυτό είναι τέλειο για μένα. Θα πω το ίδιο πράγμα, είμαι προπονητής ποδοσφαίρου

και ευθύνομαι για τα αποτελέσματα μας. Έχω ευθύνη για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών και αν κάτι πάει λάθος, σκοτώστε με. Ο Ρονάλντο προπονείται στο 100% άλλες φορές τα πάει καλά άλλες όχι, αλλά είναι παίκτης ομάδας, πάντα πειθαρχημένος στην προπόνηση, είναι υποδειγματικός. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με πράγματα που είναι επιπόλαια και όχι ουσιώδη. Όσο για τις δικές μου ευθύνες στην υπόθεση του Ρονάλντο, έχω λίγες ευθύνες στην θετική εμφάνιση των παικτών μου. Από την στιγμή που ο Κριστιάνο παίζει τόσο καλά για τόσα πολλά χρόνια, αυτό του πιστώνεται. Είμαι προπονητής ποδοσφαίρου με αυξημένες ευθύνες και τίποτα περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα