Φιορεντίνα για Βίγια

18:01 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια φαίνεται πώς έχει εκφράσει η Φιορεντίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού και του ισπανικού Τύπου.
Το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού στην Ιταλία φαίνεται πως θέλει να κάνει η Φιορεντίνα, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά και τα ισπανικά Μέσα, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια.
Οι «βιόλα» έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» και μετά τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Μάριο Γκόμεζ της Μπάγερν Μονάχου, ήρθαν και αυτές για τον επιθετικό της

Μπαρτσελόνα.
Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να παραχωρήσουν τον Βίγια με ένα ποσό στα 13 εκατομμύρια ευρώ και η Φιορεντίνα δείχνει διατεθειμένη να καταβάλει αυτά τα χρήματα. Πάντως για να υπάρξει μέλλον στην περίπτωση του Ισπανού επιθετικού πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την πώληση του Γιόβετιτς, ώστε να μπουν και αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.
Επιπλέον η Φιορεντίνα έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Όπως και να έχει οι «βιόλα» φαίνεται από τα μέχρι στιγμής... θέλω τους, ότι στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στην Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα