Δεν αγωνίστηκε η Κυριακοπούλου

17:18 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν πήρε μέρος στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, καθώς δεν έφτασαν στο Γκέιτσχεντ τα κοντάρια της.

Η εταιρεία διαβεβαίωνε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας πως έστω και τελευταία στιγμή τα κοντάρια θα έφταναν στον προορισμό τους.

Μάλιστα τα κοντάρια τόσο της Κυριακοπούλου, όσο και του Κώστα Φιλιππίδη, ταξίδεψαν με ειδική πτήση, συνοδευόμενα από τον προπονητή Μανώλη Καραγιάννη. Στο Μόναχο η εταιρεία

ενημέρωσε πως τα κοντάρια θα πετάξουν με μια πτήση διαφορά, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Αυτό είχε ως συνέπεια η αθλήτρια να μην καταφέρει να πάρει μέρος στον αγώνα. Η απουσία της στέρησε πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Επηρεασμένος από τα προβλήματα της φετινής σεζόν, φάνηκε ο Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος ήταν τρίτος στη σειρά του στα 400 μ. εμπ. με 51.11. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ήταν καλός στο πρώτο μισό της κούρσας, ωστόσο υποχώρησε στα τελευταία μέτρα κι έμεινε τρίτος. Νικητής στη σειρά του, ο Νορβηγός Τζερπέσεν με 49.98. Ο Ιακωβάκης κατέλαβε την 9η θέση στο σύνολο.


Σε μια κούρσα που ήταν...στα μέτρα του, ο Πέτρος Κυριακίδης εκμεταλλεύτηκε τον συναγωνισμό και διένυσε τα 400 μ. σε 46.73. Επίδοση που του έδωσε την Τρίτη θέση οριακά πίσω από τον Τούρκο Γιαβούζ Καν με 46.70 και τον Ιταλό Ματέο Γκαλβάν με 46.53. Ο αθλητής μας βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ (47.12) και σημείωσε την καλύτερη επίδοση του από το 2010. Μάλιστα κατέλαβε την 7η θέση στο σύνολο.

Μακριά από τον καλό της εαυτό - και αρκετά επηρεασμέη από τον αντίθετο άνεμο - έμεινε η Γεωργία Κοκλώνη, που ταξίδεψε στο Γκέιτσχεντ με 11.79 και τερμάτισε στην πρώτη σειρά των 100 μ. σε 12.22 (-4,6 μ./δ.). Η έμπειρη σπρίντερ, που επέστρεψε φέτος στην δράση έμεινε έκτη στη σειρά της και 12η στο σύνολο.
Ο Μιχάλης Αναστασάκης στο ντεμπούτο του με τα χρώματα της εθνικής ομάδας των ανδρών, κατέλαβε την 12η θέση στη σφυροβολία. Ο 18χρονος, ο νεότερος από τους αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα, είχε καλύτερη βολή στα 62,60 μ., μία άκυρη προσπάθεια καθώς και 60,75 μέτρα. Ο αθλητής του Ελευθέριου Βενιζέλου απέσπασε εμπειρίες τις οποίες και μπορει να χρησιμοποιήσει στο μέλλον. Νικητής του αγώνα με 77,00 μ. ο Πολωνός Φατσέκ, ενώ ο Μάρκους Έσσερ (Γερμανία) ήταν δεύτερος με 76,32 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα