14χρονος σκότωσε 15χρονο για μια γυναίκα!

15:59 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας 15χρονος και ένας 19χρονος είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας ενός 15χρονου τον Δεκέμβριο του 2012 σε καταυλισμό τσιγγάνων στο Βλυχό Μεγάρων.
Ο 15χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος, με τραύματα σε πρόσωπο και σώμα, σε μικρή απόσταση από το σπίτι που είχε πάει για λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος πήγε από τον καταυλισμό των Ρομά στη Μάνδρα, όπου διέμενε, στον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων, με σκοπό να «κλέψει» την επίσης ανήλικη γυναίκα τού 14χρονου, τότε, δράστη, ο οποίος ήταν ήδη πασίγνωστος στην Αστυνομία, για πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών και άλλες

ενέργειες.
Όταν ο 14χρονος το κατάλαβε, πήγε μαζί με τον 19χρονο φίλο του στο σπίτι του 15χρονου και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Τότε του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν. Ο 15χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων ενώ ο 19χρονος συνελήφθη στη Σαλαμίνα.
Ο 15χρονος δράστης όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε απάντησε πως «ήταν θέμα τιμής».
Κοντά στο σπίτι του 15χρονου δράστη βρέθηκαν περιτυλιγμένες με σεντόνι και θαμμένες στο χώμα, 5 κυνηγετικές καραμπίνες, τις οποίες οι αστυνομικοί έστειλαν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα