Φιλική νίκη για ΟΦΗ

19:43 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής των «μελανόλευκων», Νίκος Αναστόπουλος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί ελάχιστα στην Σούπερ Λίγκα, ενώ την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του ΟΦΗ έκανε και ο Χρήστος Μπούρμπος δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση.

Τώρα όσον αφορά στο ματς με τον Γιούχτα οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν σοβαρότητα θέλοντας μα την εμφάνισή τους να δείξουν πως δικαιούνται περισσότερα

λεπτά στα ματς του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Παναγιώτη Ζορμπά στο 32', μετά από ωραία δική του ατομική προσπάθεια.

Τα τέρματα για τους «μελανόλευκους» διπλασίασε στο ο 38' ο Γιάννης Βιτώρος.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν και άλλο τέρμα. Αντιθέτως, δέχτηκαν γκολ από τον Γιούχτα και συγκεκριμένα από τον Ανυφαντάκη.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι: Αγριμάκης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης,Βάντο, Βαλεριάνος, Ροβύθης, Βιτώρος, Μπανούσης, Καπουράνης, Ζορμπάς, Νύκταρης και Χατζηκοσμάς

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, ενώ όπως έγινε γνωστό ο Μανόλης Μονιάκης πως θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα