Όλα καλά με Επστάιν

19:03 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Καλά είναι τα νέα στο Ατρόμητο σχετικά με τον τραυματισμό του Ντένις Επστάιν, καθώς ο Γερμανός μπορεί να χάνει την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, όμως όπως έδειξαν οι εξετάσεις του δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς τα χειρότερα απεφεύχθησαν.
Ο Ντένις Επστάιν υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία «έδειξε» ένα εκτεταμένο αιμάτωμα το οποίο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου μία εβδομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για να «σπάσει» το αιμάτωμα

και τις επόμενες μέρες θα πηγαίνει στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου μόνο για θεραπεία.
Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική απουσία του «Αστεριού» από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, καθώς εκτός αποστολής θα είναι και ο Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.
Ο Αργεντινός είναι έτσι κι αλλιώς τραυματίας και αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις του Ατρομήτου, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο Καραμάνο που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο και σήμερα έκανε ατομικό.
Το σημερινό πρόγραμμα στο Περιστέρι χωρίστηκε σε δύο μέρη, καθώς όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ έκαναν ειδικες ασκήσεις αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα με την Κ20.
Οι «μεγάλοι» επικράτησαν με 4-1, με γκολ που σημείωσαν οι Καλλέργης, Νάστος, Μπρίτο, Σουμπίνιο ενώ για ομάδα των Νέων σκόραρε ο Καραγιάννης.
Αύριο το μεσημέρι η ομάδα του Ατρομήτου θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο, ενώ την Πέμπτη αντιπροσωπεία των παικτών θα επισκεφθεί το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα