Φιλική νίκη για Αστέρα

20:15 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας κέρδισε με 6-0 τον Πάμισο στη Μεσσήνη, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Πάμισου, Δήμαρχου Μεσσήνης, Προέδρου ΤΕΔΚ Μεσσηνίας και Αντινομάρχη Μεσσηνίας Παύλου Πτωχού.Στο 3′ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με σουτ του Μπακασέτα, ενώ στο 20′ μετά από μπαλιά του Καστέλς στον Αλβάρο, αυτός απέφυγε ωραία τον Γρηγορόπουλο και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2.Στο 28′ νέα

μπαλιά του Καστέλς στον Μπακασέτα, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Ντινιωτάκη, ο οποίος σούταρε από το σημείο του πέναλτι για να αποκρούσει ασθενώς ο Γρηγορόπουλος, όμως στην επαναφορά της μπάλας και πάλι ο Ντινιωτάκης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-3).Στο 30′ ο Ντινιωτάκης κέρδισε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με κούρσα βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Γρηγορόπουλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο συρτό σουτ του Ντινιωτάκη 0-4.Στο 69′ ο Αδάμος μπήκε από τα δεξιά και έκανε συρτή σέντρα για τον Τσόφλιο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να σκοράρει και να σημειώσει το 0-5. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76′ όταν μετά από μπαλιά του Βαλμά, ο Τσόφλιος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει στο τετ α τετ τον Γρηγορόπουλο και με πλασέ να κάνει το 0-6.

Πριν τον αγώνα, ο Πάμισος τίμησε τον Θανάση Κωστούλα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος έδωσε στον πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Μποροβήλο το βιβλίο με την ιστορία της Αρχαίας Μεσσήνης, που έχει γράψει ο Πέτρος Θέμελης.

Τέλος, πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Πτωχού

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας
Πάμισος: Γρηγορόπουλος, Κωτσάκης, Γερμάνης, Κουμπαρούλης (59′ Μουλαβασίλης), Βεργόπουλος, Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος, Διακουμής, Κέρμαλης, Χαρμπίλας, Αντωνίου (86′ Γ. Ξυνός). Στο β" ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πατσιώτης, Παναγόπουλος, Ηλιόπουλος, Σουρλίγκας, Κάτσος, Μωρόγιωργας, Χριστόπουλος.
Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Κωστούλας, Ορόθκο, Ρούσσης, Γιαλούσης, Καστέλ, Αλβάρο, Εγκον, Μπακασέτας, Αναστασόπουλος, Ντινιωτάκης. Στο 55ο λεπτό πέρασαν ως αλλαγή και αγωνίστηκαν οι Κοντοπίδης, Σβίγγος, Στρέμπας, Καστριτσέας, Βαλμάς, Σπ. Νικολίτσας, Αδάμος, Γ. Νικολίτσας, Τσόφλιος, Δήμας, Ψυχογιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα