«Κάτι χρωστάμε»

20:15 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τη ρεβάνς για τη βαριά ήττα του στην Κωνσταντινούπολη θέλει να πάρει αύριο (21/11, 21.45) στο ΣΕΦ, από την Εφές Αναντόλου, ο Ολυμπιακός ο Δημήτρης Μαυροειδής. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού: «Γενικά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει καλύτερο πρόσωπο. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάνουμε ό,τι ακριβώς ζητάει

ο προπονητής κι έχουμε βρει ρυθμό, κάτι που βγαίνει μέσα στα παιχνίδια για αυτό και ήρθαν οι μεγάλες νίκες και η καλή απόδοση».

Για τον εντός έδρας αγώνα με την Εφές Αναντόλου: «Θέλουμε να συνεχιστεί αυτό και νομίζω κόντρα στην Εφές θα συνεχίσουμε έτσι, γιατί χρωστάμε και κάτι από την κακή εμφάνισή μας στην Κωνσταντινούπολη».

Για την Εφές Αναντόλου, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισής της: «Είναι γενικά πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ομαδική δουλειά ειδικά στην άμυνα. Φάρμαρ και Βούγιασιτς κάνουν πολλή δουλειά, αλλά νομίζω όλοι κάνουν σωστά πράγματα στο παρκέ, για αυτό χρειάζεται προσοχή».

Για τη συντριβή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη: «Δεν είναι στη φύση του Ολυμπιακού, αλλά ούτε και τη δική μας να μην παλεύουμε, αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Αν είναι να χάνουμε, να χάνουμε, αλλά πρώτα να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις κι αν η άλλη η ομάδα είναι καλύτερη ας μας κερδίσει. Δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιξε εκείνη την ημέρα, δεν παίξαμε καθόλου καλά, κάτι όμως που δεν πρέπει να γίνει ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα