Επιστρέφει η Μπλάνκα Βλάσιτς

19:55 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπλάνκα Βλάσιτς προετοιμάζεται να επιστρέψει στους αγώνες στίβου μετά τον τραυματισμό της και να συμμετάσχει στον πρώτο μεγάλο στόχο της νέας χρονιάς, που είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στο Γκέτεμποργκ τον προσεχή Μάρτιο.

Η 29χρονη άλτρια από την Κροατία υποχρεώθηκε φέτος να χάσει τόσο το ευρωπαϊκό ανοικτού στο Ελσίνκι, όσο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ήταν μια χρονιά που σίγουρα δεν θέλει να θυμάται η δύο φορές παγκόσμια

πρωταθλήτρια του ύψους, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο υποβλήθηκε σε επέμβαση στον Αχίλλειο τένοντα.

«Αισθάνομαι πραγματικά ήρεμη. Ο σχεδιασμός που κάνω είναι να γίνω ακόμη καλύτερη και να επιστρέψω περισσότερο δυνατή απ' ότι παλαιότερα. Θέλω να βγάλω στους αγώνες όλα όσα έχω κάνει στην προετοιμασία μου, αν και έχω χάσει αρκετές διοργανώσεις. Αυτός ο τραυματισμός ήταν σαν ένα δώρο, γιατί κατάλαβα ποιες είναι οι προτεραιότητες που πρέπει να θέτω σε μια φυσιολογική ζωή» τόνισε η «ασημένια» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου.

Η Βλάσιτς υπερέβη τα 2.08μ το 2009 στο Ζάγκρεμπ, επίδοση που είναι μόλις 1 εκατοστό κάτω από το παγκόσμιο ρεκόρ της Βουλγάρας Στέφκα Κονσταντίνοβα (2.09μ) από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1987 στη Ρώμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα