Διπλό για τους... Λύκους

18:28 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: SGL Arena

Μετά από ένα δυνατό ματς η Βόλφσμπουργκ πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Βέρνερ όπως οι "Λύκοι" αντεπιτέθηκαν. Στο 35' ο Άρνολντ εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Ντιέγκο και ισοφάρισε

και επτά λεπτά μετά ο Γκουστάβο με κεφαλιά έκανε την ανατροπή.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μάνινγκερ, Βερχέγκ, Κάλσεν-Μπράκερ, Χονγκ, Όστρζολεκ (69'Ντε Γιόνγκ), Μπάιερ, Χαν, Μόραβεκ (68'Χόλτσχάουζερ), Χαλίλ Άλτιντοπ (64'Μιλίκ), Βέρνερ, Μέλντερς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Οτς, Νάλντο, Κνότζε, Ροντρίγκες, Μεντόγεβιτς, Λούιζ Γκουστάο, Άρνολντ (68'Πέρισιτς), Ντιέγκο, Σέφερ (91'Κλόζε), Όλιτς (75'Κούτσκε).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Imtech-Arena

Εκπληκτικό ματς έγινε στο Αμβούργο όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τη Στουτγάρδη με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μαξίμ όμως το Αμβούργο απάντησε άμεσα καθώς στο 22' ο Λασόγκα εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Φαν ντερ Φάαρτ και έκανε το 1-1. Η Στουτγάρδη όμως είχε και πάλι την απάντηση καθώς στο 37' ο Γκέντνερ με κεφαλιά σκόραρε και τις έδωσε εκ νέου προβάδισμα. Εξαιρετικό το ματς και στην επανάληψη όπου στο 55' ο Μπάιστερ έγραψε το 2-2 όμως εννέα λεπτά μετά το αυτογκόλ του Ντζουρού έβαλε και πάλι τη Στουτγάρδη μπροστά. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 67' με τον Φαν ντερ Φαρτ του οποίου το σουτ διαμόρφωσε το 3-3. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα στο 84' όταν και αποβλήθηκε ο Ρούντιγκερ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Βέστερμαν, Ταχ, Ντζουρού, Γιάνσεν, Μπαντέλι, Αρσλάν, Ζόουα (50'Μπάιστερ), Φαν ντερ Φάαρτ, Καλχάνογλου, Λασόγκα.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Κίρτσμπαουμ, Σακάι, Σβάαμπ, Ρούντιγκερ, Μποκά, Γκέντνερ, Χάρνικ (65'Βέρνερ), Τραορέ (92'Σαραρέρ), Μαξίμ (86'Χαγκουΐ), Ιμπίσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα