Πέρασε από τη Βέροια ο Άρης

17:57 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Βοσκάκης

Μετά τη Νέα Σμύρνη ο Άρης πήρε διπλό και στη Βέροια

επικρατώντας με 1-0 της τοπικής ομάδας και πήρε μια ακόμα βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Κακό το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Στο 12' απείλησαν με ένα πλασέ του Μρντάκοβιτς ενώ στο 25' ο Μπεν από ιδανική θέση πλάσαρε πάνω στον Διούδη. Ο Άρης είχε τη μοναδική του φάση στο πρώτο μέρος στο 40' όταν ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ και ο Αναστασόπουλος έδιωξε.

Κακός ο ρυθμός και στην επανάληψη με τον Άρη όμως να καταφέρνει να σκοράρει στο 61' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ουντότζι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σωστά. Στο 80' το ματς διεκόπη για λίγο καθώς Αγκάνθο και Γεωργιάδης πιάστηκαν στα χέρια. Ο Άρης στις καθυστερήσεις έμεινε αρχικά με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Οικονομόπουλος με δεύτερη κίτρινη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με εννέα καθώς ο διαιτητής έστειλε στα αποδυτήρια και τον Αγκάνθο.

ΒΕΡΟΙΑΣ (Στέφαν Στόικα): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Μπαργκάν, Σιόντης (85'Σεγούντο), Όστοϊτς (76'Ντα Κόστα), Μπεν, Μρντάκοβιτς (65'Ζεζίνιο).

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (46'Αγκάνθο), Ηρακλής, Ιμπέ (60'Σταυρόπουλος), Ουντότζι (81'Αγγελούδης), Τάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα