«Πεντάστερη» Αϊντχόφεν

15:49 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE- 10η Αγωνιστική

Ουτρέχτη-Αϊντχόφεν 1-5
(50' Μπόιμανς/ 12' Μάχερ, 23' Ντεπάι, 25' Χέντριξ, 80' Κουμ αυτ., 90' Βαϊνάλντουμ)

Τα... σπασμένα της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό πλήρωσε η Ουτρέχτη καθώς η Αϊντχόφεν τη συνέντριψε μέσα στο σπίτι της με 5-1. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Άνταμ Μάχερ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Κοκού και τα πράγματα έγιναν πιο απλά όταν η Ουτρέχτη έμεινε με δέκα παίκτες από το 22ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μαρκ φαν ντερ Μάαρελ δέχτηκε δυο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και αποβλήθηκε.
Η δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν για παράβαση

εντός περιοχής με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι και τον Μέμφις Ντεπάι να κάνει το 0-2. Δυο λεπτά αργότερα ο Τζόριτ Χέντριξ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 με την Αϊντχόφεν να βάζει άλλα δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πριν όμως ο Ρουντ Μπόιμανς έβαλε το γκολ της τιμής για την Ουτρέχτη στο 50ο λεπτό. Δέκα λεπτά πριν το τέλος, άλλος ένας παίκτης των γηπεδούχων σκόραρε αλλά σε λάθος εστία με το αυτογκόλ του Κρίστιαν Κουμ να κάνει το 0-4 και τον Βαϊνάλντουμ να διαμορφώνει το τελικό 1-5 στις καθυστερήσεις.

Καμπούρ-Φέγενορντ 0-1

(37' Τούρνστρα)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, πέμπτη συνολικά, στο πρωτάθλημα πέτυχε η Φέγενορντ επικρατώντας εκτός έδρας της Καμπούρ με 1-0.
Οι παίκτες του Ρούτεν έφτασαν σε μια επαγγελματική νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 37ο λεπτό ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός Γενς Τούρνστρα.
Πλέον η Φέγενορντ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς από τη πρωτοπόρο Αϊντχόφεν που δοκιμάζεται στην έδρα της Ουτρέχτης. Για τη Καμπούρ, αυτή ήταν η δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκης και πλέον μετράει ένα "τρίποντο" σε πέντε αγωνιστικές.

Τσβόλε-Χέρενφεν 2-2
(51' Νέτσιντ, 74' Φαν ντερ Βερφ/ 38', 61' Ουθ)

Την προηγούμενη αγωνιστική προηγήθηκε 2-0 και ισοφαρίστηκε, τώρα η Χέρενφεν προηγήθηκε δυο φορές αλλά ούτε τώρα κέρδισε μένοντας στο 2-2 με τη Τσβόλε. Στο 38' ο Μαρκ Ουθ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1 αλλά στο 51ο λεπτό ο Τόμας Νέτσιντ ισοφάρισε για τη Τσβόλε. Στο 61' και πάλι ο Ουθ έδωσε προβάδισμα στη Χέρενφεν αλλά ούτε τότε κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλος καθώς στο 74ο λεπτό ο Μάικελ Φαν ντερ Βερφ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Εξέλσιορ-Τβέντε 2-1
(17' Φαν Βέερτ, 68' Στανς/2' Καστένιος)

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Τβέντε καθώς γκέλαρε στην έδρα της Εξέλσιορ χάνοντας με 2-1. Παρότι προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Καστένιος στη συνέχεια είδε την Εξέλσιορ να ισοφαρίζει με τον Φαν Βέερτ στο 17ο λεπτό. Τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε ο Στανς με γκολ στο 68ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα