Φαβορί για Φαλκάο η Τσέλσι

19:23 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με το «espn.co.uk», η ισπανική ομάδα που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, βγάζει... στο «σφυρί» τον παίκτη, αφού αναζητά έσοδα με κάθε τρόπο.
Η αποχώρηση του Φαλκάο από τους «ροχιμπλάνκος», ασφαλώς και θα αποδυναμώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την ομάδα, αλλά με χρέη που ανέρχονται στα 115 εκατ. ευρώ, ο σύλλογος δεν σκέφτεται την αγωνιστική εικόνα αυτή τη στιγμή.
Η Ατλέτικο έχασε και τα χρήματα από την UEFA, αφού δεν είχε να παρουσιάσει τα απαραίτητα έγγραφα της εξόφλησης των χρημάτων σε παίκτες,

είτε αυτοί αποτελούν παρελθόν, είτε βρίσκονται ακόμη στο ρόστερ. Τα έσοδα από την παραχώρηση του Φαλκάο θα δώσουν μια πολύ μεγάλη οικονομική «ανάσα», αλλά αυτή θα την πάρουν τον Ιανουάριο.
Ο γενικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Γκιλ Μαρίν, υποστήριξε ότι δεν θα αφήσουν τον παίκτη να φύγει στα μισά της αγωνιστικής περιόδου, αλλά το καλοκαίρι, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο Φαλκάο παραμείνει στη Μαδρίτη .
Τo «espn» αναφέρει ότι η Τσέλσι, αν και έχει ισχυρό αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει προβάδισμα στην υπόθεση της απόκτησης του Κολομβιανού αστέρα, με τους «μπλε», να ψάχνονται για ακόμη ένα «βαρύ πυροβολικό» που θα πλαισιώσει τον Φερνάντο Τόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα