Σκουρτόπουλος: Δύσκολη η κλήρωση

19:14 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η κληρωτίδα, για τον καταρτισμό των ομίλων του φετινού Eurocup, δεν χαμογέλασε στον Πανιώνιο σύμφωνα με το Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο 47χρονος τεχνικός χαρακτήρισε την κλήρωση ιδιαίτερα δύσκολη, αν και πρόσθεσε πως έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του, η οποία μπορεί να αντεπεξέλθει. Οι Νεοσμυρνιώτες κληρώθηκαν στο ΣΤ’ Όμιλο, με αντιπάλους την Ούνιξ Καζάν, την Οστάνδη και τη Ζιελόνα Γκόρα, με το Θανάση Σκουρτόπουλο να σχολιάζει: «Η κλήρωση είναι δύσκολη από το γεγονός και μόνο ότι είμαστε

στο ίδιο γκρουπ με την πιο ισχυρή ομάδα της διοργάνωσης, τη ρωσική Ούνιξ Καζάν. Αυτό, πάντως, που μας προβληματίζει περισσότερο είναι οι αποστάσεις, καθώς και τα τρία ταξίδια είναι ιδιαίτερα κοπιαστικά για μια ομάδα σαν τη δική μας, που δεν έχει την εμπειρία της συγκεκριμένης διοργάνωσης όπως οι αντίπαλοί μας. Πιστεύω, πάντως, ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του ομίλου και πρωταρχικός στόχος μας θα είναι να διαφυλάξουμε το αήττητο στην έδρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι και με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να προκριθούμε στους «16». Είπε ακόμα…

Για την Ούνιξ Καζάν: «Είναι παντοδύναμη ομάδα, η οποία φτιάχτηκε το καλοκαίρι για να παίξει στην Ευρωλίγκα. Πρόκειται για ομάδα με έμπειρους παίκτες και γεμάτο ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλό στην έδρα μας».

Για την Οστάνδη: «Είναι παραδοσιακή δύναμη στο Βέλγιο, που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα από τη Σαρλερουά και αυτό λέει πολλά. Έχει πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι γεμάτη ομάδα με πολλούς Αμερικανούς».

Για τη Ζιελόνα Γκόρα: «Είναι η ανερχόμενη δύναμη του πολωνικού μπάσκετ. Την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα και τη νικήσαμε στην Πολωνία, αλλά ήταν απλώς ένα φιλικό προετοιμασίας. Διαθέτει δύο εξαιρετικούς Αμερικανούς, τους Χόσλεϊ και Χοτζ, και θα είναι πολύ δυνατή».

Keywords
Τυχαία Θέματα