Φαν Χάαλ: Δεν έκανα κάτι τρελό

13:52 8/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ολλανδίας κέρδισε 2-0 την Εθνική Τουρκίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η επιλογή του Λουίς Φαν Χαάλ να εμπιστευτεί θέση στην βασική ενδεκάδα σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αφήνοντας στον πάγκο πιο έμπειρους με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει πως δεν έκανε και κάτι τρελό.

Σε δηλώσεις του στην ολλανδική τηλεόραση μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση: "Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι τρελό, αλλά περίμενα κάτι περισσότερο από την άμυνα μας. Ο Μάρτινς και ο Βίλεμς ανταπεξήλθαν

πολύ καλά στις υποχρεώσεις τους και αυτό ήταν πολύ εντυπωσιακό. Δημιουργήσαμε πλήθος ευκαιριών, περισσότερες από την Τουρκία, και θα έπρεπε να είχαμε... καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα".
Για την σημασία της νίκης επί της Τουρκίας, ο Φαν Χάαλ δήλωσε: "Περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές μέχρι να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ. Η Τουρκία έχει πολύ καλή ομάδα, με μερικούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα