Οι τρεις λόγοι της στεναχώριας του Ρονάλντο

13:09 8/9/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "AS" παρουσιάζει τους τρεις λόγους για τους οποίους είναι στεναχωρημένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο πρώτος λόγος είναι η απουσία του προέδρου της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Φλορεντίνο Πέρεθ από την τελετή απονομής των βραβείων της UEFA με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να νιώθει εγκαταλελειμμένος από την στιγμή που στο πλευρό των άλλων δυο συνυποψήφιων του, Μέσι και Ινιέστα, ήταν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό

αντίθετα, συνόδευσε ο τρίτος αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πέδρο Λόπεθ. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο Πέρεθ απουσίαζε γιατί την ίδια ώρα είχε σημαντικό ραντεβού με οικονομικούς αναλυτές για την πολιτική της εταιρείας του.
Ο δεύτερος λόγος είναι το γεγονός πως το βραβείο της UEFA κατέληξε στον Αντρές Ινιέστα και όχι στον ίδιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πηγαίνει στο Μονακό αποφασισμένος να κερδίσει αυτή την φορά το βραβείο με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να του ασκεί πίεση προκειμένου να παραβρεθεί στην τελετή.
Ο τρίτος λόγος της στεναχώριας του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την "AS", είναι το γεγονός της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να βλέπει τους Αλμπιόλ, Αρμπελόα και Σέρχιο Ράμος να έχουν υπογράψει τις ανανεώσεις των συμβολαίων του και εκείνος όχι. Πάντως από την πλευρά της διοίκησης υπογραμμίζεται πως λόγω των ρητρών που υπάρχουν στο συμβόλαιο και αφορούν στα δικαιώματα της εικόνας του ποδοσφαιριστή, η ανανέωση συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει λίγο χρόνο.
Τα πάντα πλέον αναμένεται να ξεκαθαριστούν μετά την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Πορτογαλίας με τους λόγους της στεναχώριας του διεθνούς μεσοεπιθετικού να αφορούν σε ενέργειες της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα