Έζησε για ένα μήνα με το χέρι του κολλημένο στο πόδι! (ΦΩΤΟ)

23:12 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο νεαρός Ξιάο Γουέι στις 10 Νοεμβρίου σε ένα εργατικό ατύχημα έχασε το χέρι του. Ο καρπός και παλάμη του παγιδεύτηκαν σε ένα μηχάνημα και κόπηκαν.

Οι γιατροί του τοπικού νοσοκομείου της επαρχίας Hunan αδυνατούσαν να κάνουν κάτι με το διαλυμένο χέρι του άτυχου εργάτη και οι πρώτες εκτιμήσεις τους ήταν ότι ο νεαρός θα έμενε ακρωτηριασμένος εκτός και αν μεταφερόταν σε κάποιο μεγαλύτερο νοσοκομείο με καλύτερη υποδομή.

Τελικά, μετά από επτά ώρες ο Ξιάο μαζί με το χέρι του είχαν μεταφερθεί σε μια μεγάλη χειρουργική πτέρυγα νοσοκομείου στη Τσάνγκσα.

Οι γιατροί θα μπορούσαν να

σώσουν το χέρι του, αλλά ο Ξιάο θα έπρεπε να περιμένει. Εξαιτίας των μεγάλων βλαβών που είχε υποστεί ο ιστός και τα νεύρα του χεριού θα έπρεπε αυτά πρώτα να αναπλαστούν. Ο τρόπος ήταν να μεταμοσχευθεί στο πόδι του νεαρού και να μείνει εκεί για ένα μήνα, ώστε το χέρι να «τραφεί» και να μπορέσει να επανακολληθεί.

Τελικά μετά από τριάντα μέρες και πολλές επεμβάσεις μικροχειρουργικής το χέρι του μεταμοσχεύθηκε επιτυχώς στην αρχική του θέση. Τώρα με την κατάλληλη θεραπεία, το χέρι του Ξιάο θα ανακτήσει τις φυσιολογικές λειτουργίες του. O νεαρός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς μιας και όπως ο ίδιος δήλωσε το να στερούταν το δεξί του χέρι, σήμαινε για αυτόν ανεργία και καταδίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα