Ανακοίνωση ORIGINAL 21 AΡTA CLUB

23:00 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Αυγουστος του 1996.Ολα τοσο νωπα στην μνημη ,σαν να ηταν μολις ο φετινος.Παιδια οι περισσοτεροι τοτε λεγαμε πως εχουμε ολο το μελλον μπροστα μας και φανταζομαστε στιγμες μαγικες.Κι όλα εγιναν...Στιγμες όχι μονο μαγικες αλλα φανταστικες.Απο την αντιθετη όμως...Σαν βγαλμένες από φαντασια νοσηρή.

Συναντηση λοιπον για στεγαση και βουρ για το γνωστο δρομολογιο.Το σουπερ καπ το ειδαμε να το σηκωνει ο Ντανιελο από την γνωριμη μας γωνιτσα στην 14.Στην καρδια του καλοκαιριου και του Πειραια...Στην επιστροφη μας και -πιο πολύ όπως τοτε πιστευαμε-υποκινουμενοι από ενθουσιασμο προχωρησαμε στην κινηση που θα μας σημαδευε τοσο σε προσωπικο οσο και σε οπαδικο επιπεδο για παντα.Στεγαστηκαμε μετα από κοπο ιδρωτα και συνεχη προσπαθεια γνωριζοντας πως με αυτόν τον τροπο αρχιζαν τα δυσκολα.

Η ανηφορα μας λοιπον ξεκινησε και σαν από ονειρο βγαλμενη ιστορια κορυφωθηκε οχτω περιπου χρονια μετα.Αντι να βαλουμε λουκετο και να αποχωρησουμε διακριτικα σταθηκαμε στην πιο δυσκολη μας στιγμη στο υψος των περιστασεων μην μποροντας ηθικα να εγκαταλειψουμε την ιδια μας τη φυση και να προδοσουμε την ιδια μας τη ζωη ,τα συναισθηματα μας ...Στεγασμενοι και ιδιοκτητες.Κινηση για εκκινηση κι όχι για εφησυχασμο.

Τελειωνοντας το 2013 και στις απαρχες μιας καινουριας χρονιας ο απολογισμος μονο θετικος θα μπορουσε να είναι.Φιλιες που δεν γινεται να σβησουν ποτε ,εκδρομες με ουσια για παρουσια κι όχι για εντυπωσιασμο, συνεπεια στα πιστευω μας , αξιοπρεπεια και δυναμικη για όλα τα επομενα. Ιδιως για τους νεοτερους που ακολουθουν το μονοπατι μας με πραξεις κι όχι λογια, στα γηπεδα κι όχι στο διαδικτυο δηλωνοντας παροντες κι όχι απλα πατωντας αυτό τα καταραμμενο like... Υ.Γ.Χαιρετισμους σε οσους ηταν παροντες εκεινο το καλοκαιρι και συνεχιζουν να είναι παντου...

Οι υπολοιποι ξερετε που θα μας βρειτε....

Keywords
Τυχαία Θέματα